Yumurtam dün çatladı ondan önceki günde ilişki oldu ilişkinin olduğu gündem beride kasıklarımda ağrı varsanmıyorum onun için çok erken daha ama yumurtanın çatladığı anlamına gelebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtam dün çatladı ondan önceki günde ilişki oldu ilişkinin olduğu gündem beride kasıklarımda ağrı varsanmıyorum onun için çok erken daha ama yumurtanın çatladığı anlamına gelebilir.
Yumurtam dün çatladı ondan önceki günde ilişki oldu ilişkinin olduğu gündem beride kasıklarımda ağrı var
Adet düzenine bağlı ben gecen ay geç kaldım sanırım piki yakalayamadı bu ay adet biter bitmez hergün test yapıyorum bugün 12. Gün daha pik yok bakalım ne zaman olacakovulasyon testlerini duzenli yapip hic pik oldugunu goremeyen var mi? illa ki adetin 14. gunu pik yapiyor gibi söylentiler duydum ama??
benim bu zamana kadar hiç böyle ağrılarım yoktu aslında çok hafif olurdu o yüzden biraz fazla olunca bi ümitlendimcanım bu çok normal çünkü 5 mm olan yumurtaların 22 mm kadar büyüyor ve çatlıor ister istemez ağrı şişkinlik oluyor zaten...bende hep o dönemde döllenme olduğunu düşünüp kendimi hamileymişim gibi hissederdim..sonrası yine tek çizgi yine hüsran.hissetmediğim ve beklemediğim anda mucizem beni buldu![]()
benim bu zamana kadar hiç böyle ağrılarım yoktu aslında çok hafif olurdu o yüzden biraz fazla olunca bi ümitlendim![]()
İnşallah canımmmNORMAL OLARAK CANIM...RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHH
Merhaba kızlar daha çatlamamış değil mi ?
Bugün saat 18.00 gibi değerlendirdik eşim sabah işten gelince artık değerlendirebilirizyarın silik çıkar bu geceyi mutlaka değerlendirin
Bugün saat 18.00 gibi değerlendirdik eşim sabah işten gelince artık değerlendirebiliriz![]()
Hadi inşallah hayırlı haberleri veririz hepimiz..sıkıntı yok o zaman spermler yaklaşık 3 gün canlı kalıcaklar
Bugun adet günüm ax kahve leke geldi kesildi dün ve bugünün testleri cnm
Lh testinde hamilelik nasıl belli olur ki
Evet bende merak ediyorum
ovulasyon testlerini duzenli yapip hic pik oldugunu goremeyen var mi? illa ki adetin 14. gunu pik yapiyor gibi söylentiler duydum ama??
Canım benimde adetime 9 gün var elimde ovulasyon testi var 5 gün önce yumurtam çatladı acaba ovulasyon testi yapsam gebelik için çokmu erken olmuş olur ? Sen nezaman yaptın ?CANIM Gebelik warsa eğer lh testinde C HAFİF SİLİK T ÇOK BELİRGİN KALIN VE PEMBE ÇIKAR..Denedim ve o şekilde olduğunu gördüm.
Canım benimde adetime 9 gün var elimde ovulasyon testi var 5 gün önce yumurtam çatladı acaba ovulasyon testi yapsam gebelik için çokmu erken olmuş olur ? Sen nezaman yaptın ?
Atsan kuzum testini buraya :) babada cesaret verdin benimde 9 gün var bende yapıyım ozaman yarınKizlar benim adete 8 gun var daha, ama dayanamadim test yaptim cok silik 2 ci cizgi cikti. Yarin tekrar yapicam.
Kuzum resimde gozukmuyor, ama silik de olsa var. bizim ayni gun degildi mi? 8 gun kalmamis mi? Bu gunu saymiyorum ben))Atsan kuzum testini buraya :) babada cesaret verdin benimde 9 gün var bende yapıyım ozaman yarın