olmadı galibaa bilmiyorumTest bozuk ola bilir kuzum, sen her gun yap o zaman. Ve 10 dk ya kadar bekle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmadı galibaa bilmiyorumTest bozuk ola bilir kuzum, sen her gun yap o zaman. Ve 10 dk ya kadar bekle.
Sabirli ol canim, yarin sabah yine yap sen. Her gun yap.olmadı galibaa bilmiyorum![]()
Bugün çıkmama ihtimali olurmu ki bu arada hamilelik testini yapıyorum ben yumurtlama testi değil :)Sabirli ol canim, yarin sabah yine yap sen. Her gun yap.
Biliyorum kuzum, ben bata 10 gun kaladan yaptim, 8 gun kala cok silik cizgi cikti ve bu gune kadar da yapiyorum, 5 gunum kaldi ve daha koyu cizgim, onun icin her gun yap soyledim))Bugün çıkmama ihtimali olurmu ki bu arada hamilelik testini yapıyorum ben yumurtlama testi değil :)
Ben iliskiye basla derim, cunki ben ogle yaptim boyle olunca ve 2-3 gun sonra da devam ettik iliskiye. Sen adet gunune gore hesaplama yapma, mesela benim erken catliyormus, 11 ci gunde.Kizlar merhaba bugun ovulasyon testi yaptim adet takvimime gore yumrtlamam 1 gun sonra sonuc bu sekilde foto paylasicam sizce yumurtlama olmus mu yoksa olacak mi ve ne zaman iliskide bulunmam gerek
Bugün 13 gün kaldıOvulyasyon testi yapsaydin kuzum, akintini bilmeye bilirsin kadiniz hep turlu turlu akintilarimiz oluyorbat a kac gun var?
Ovulyasyon testin varsa evde yapsana bi. Yani kuzum akintiyla falan anlasilmiyor, benim vucudum hassas agri oldu benim catlayinca anladim o zaman ve testim de gostermisti zaten, ertesi gun ultrason yaptim catlamis dedi doktor. Insallah hamile kalirsin bu ay kuzum.Bugün 13 gün kaldı
Olurmu 10 temmuzda adet diye damla damla geldi temmuz ayı adetim cnmO adet degil ki kuzum adetine daha cok var.
Kuzum agustos dedin onu ucin, dogru anlamamisim ben seni kusura bakma, yerlesme kanamasi da ola bilir o zaman, ki insallah ogledir canim.Olurmu 10 temmuzda adet diye damla damla geldi temmuz ayı adetim cnm
Testim yok, önümüzdeki aya artık yaparım, bu ay hamiş olayımda gerek kalmaz inşallah. Senin duan kabul olur, bi kere daha kalpten et lütfen :))Ovulyasyon testin varsa evde yapsana bi. Yani kuzum akintiyla falan anlasilmiyor, benim vucudum hassas agri oldu benim catlayinca anladim o zaman ve testim de gostermisti zaten, ertesi gun ultrason yaptim catlamis dedi doktor. Insallah hamile kalirsin bu ay kuzum.
İnş cnm akıntı geliyo ama anlamadım erken den çatlatma olurmu ki 26 siydi nu ayin yumurtlama günüm ins yerlesmedirKuzum agustos dedin onu ucin, dogru anlamamisim ben seni kusura bakma, yerlesme kanamasi da ola bilir o zaman, ki insallah ogledir canim.
Insallah kuzum, dua ediyorum canim, Allaha sevindirir insallah seni de. Haber et bi sey olursa.Testim yok, önümüzdeki aya artık yaparım, bu ay hamiş olayımda gerek kalmaz inşallah. Senin duan kabul olur, bi kere daha kalpten et lütfen :))
Idrar testi yaptin mi?İnş cnm akıntı geliyo ama anlamadım erken den çatlatma olurmu ki 26 siydi nu ayin yumurtlama günüm ins yerlesmedir
Yapmadım cnm ya ins yapicam tekrarIdrar testi yaptin mi?
Yap canim ve haber et, guzel haberini bekliyorum.Yapmadım cnm ya ins yapicam tekrar
Tmm cnm ınss teşekkür ederimYap canim ve haber et, guzel haberini bekliyorum.
Teşekkür ederim, İnşallah olurda haber veririm :))Insallah kuzum, dua ediyorum canim, Allaha sevindirir insallah seni de. Haber et bi sey olursa.
Bende ikinci testte ama görünmediki hiç benn 2.de patladım gerçi şöyle bir durum var brnim o silik gibi çıkanı ilk idrarımla yaptım diğerini işyerinde normal bi anda yaptımBiliyorum kuzum, ben bata 10 gun kaladan yaptim, 8 gun kala cok silik cizgi cikti ve bu gune kadar da yapiyorum, 5 gunum kaldi ve daha koyu cizgim, onun icin her gun yap soyledim))