- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 42
2-3 saat sonra cikan gecerki degil kuzum, ilk 5-10 dak da cikmazi lazim. Sen yap ve izle 10 dk bak nasil olucak, ay insallah hamilesin kuzuuuuuum@LeylaJ gene 2 3 saat sora silik çizgi çıktı hafiften:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 saat sonra cikan gecerki degil kuzum, ilk 5-10 dak da cikmazi lazim. Sen yap ve izle 10 dk bak nasil olucak, ay insallah hamilesin kuzuuuuuum@LeylaJ gene 2 3 saat sora silik çizgi çıktı hafiften:)
Hea yok benim ilk silik çıkan çizgide öle hemen silik çıkmamıştı2-3 saat sonra cikan gecerki degil kuzum, ilk 5-10 dak da cikmazi lazim. Sen yap ve izle 10 dk bak nasil olucak, ay insallah hamilesin kuzuuuuuum
İnşallah bugün yaptıracam çok heyecanlıyım çok teşekkür ederim darısı size olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım allahım tüm isteyen herkese nasip etsin
daha once hic hormon testi yaptirmadiniz miPiskolojim bozuldu bu yüzden niye olmuyor diye soğan kürüne falan başlıcam bunları görmüştüm deneyen oldu mu hiç
daha once hic hormon testi yaptirmadiniz mi
ben de 6 ay once muayene olmustum sorun yok dedi yumurtaliklarinda falan . bu ay hormon testi yaptirdim . prolaktinim biraz yuksek cikti, hap yazdi . belki sende de boyle bisey vardir testte belli olur . sen stres yapma dr uyardi beni stres yapmamam konusundaHayır hiç yaptırmadım o kadar da doktora gittim hiç hormon testi yapalım demediler devlet de gittim devlet de doktor hiç umursamadı bile zaten sigara içionmu dedi evet dedim bırak o Zaman içersen olmaz dedi resmen az bi iltabın var fitil yazcam dedi yolladı
esin test yaptirdi mi pekiYapmamaya çalışıyorum da az bi Zaman da değil takıyorum eşim de her adet olduğum da üzülüyor belli etmiyor ama hatta bana sen hap falan mı kullanıyorsun die bir kere böyle soru bile sordu bu yüzden kendimi üzüyorum tabi adet zamanında gidiyorsun dimi hormon testin de
evet onun yuksekligi engelliyormus hamileligi bu hormon stresten asiri etkileniyormus o yuzden rahat olabilmek cok onemliymisPeki bişi sorucam prolaktinim yüksek dedin ya oda engel oluyor mu hamileliğe sende mi kapamamıştın hamile
evet adetin 3 . gunu ac olarak . ozel hastaneye gittim muayene 55 tahlil 140 tuttu
evet onun yuksekligi engelliyormus hamileligi bu hormon stresten asiri etkileniyormus o yuzden rahat olabilmek cok onemliymis
sperm 3 gune kadar canli durabiliyormus . kesin olur ya da olmaz demek pek mumkun degil bu konuda . ama firsatlari degerlendirmeye bakin