ovulasyon günü için yardımcı olurmusunuz?

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
42
benim adetlerim çok düzensiz arkadaşlar bu ay adetimin 3. günü bal, tarçın, çörekotu karışımına başladım ve bu ay ilk defa adetimin 14. günü yumurtlama akıntısını gördüm ama ne yazıkki evimde değilim eşimde yanımda değil

şimdi sorum şu olacak bu yumurtlama akıntısından kaç gün sonra yumurta çatlar ve yumurtlamadan sonraki 2 gün ilişki olsa gebelik şansı olurmu? o akıntıyı gördükten sonra kaç gün ilişkiye girilmeli?

Bildiğim kadarıyla. netten araştırmalarıma göre, tahminen yumurtlama 5 gün sürüyor. İçerdeki spermin saklanmasıda 12-24 saat arası değişiyor. Yumurtlamadan önceki ve sonraki ilişkilerde, 24 saat gibi bir sürede, bebek olma ihtimali düşükte olsa var diye okumuştum canım.

şimdi ölürmüsün öldürürürmüsün hesabı oldu benimki:)
o yumurtlama olmaz olmaz bu ay erken oldu o kür sayesinde ondada benimki yanımda değil ayyyy yarın tutramı acaba o da var

çiğ yumurta akıntısı gibi olan akıntı,yumurtlama işleminin başladığının habercisi..
o akıntı görülüyor ve 3 gün içinde yumurtlama gerçekleşiyor..
akıntıdan itibaren gün aşırı ilişki gerekli gebelik için..
kaç gün? 1 hafta bence..

Canım benimde adetlerim düzensizdir büyüzden ovülasyon testine başladım ben sanada tavsiye ederim. 13. yada 14. gün akıntım başladı 16. 17. gün gibide yumurtlama oldu diye gördüm zaten 17. günden sonrada akıntım kesildi belki seninkide öyle olur. Ama dediğim testlerden al ki acabalarda kalma.

canım editörüm benim içim anormal rahatladı kocişe geçen ay ben akıntı gördüm ama sen uyudun diye kızıyordum bu ay da benim yüzümden olmayacak laf yiyeceğim diye tedirgindim o zaman ben hemen yarın başlayım çalışmalara

canım bana deme ovu. testi falan ne olduysa onlardan oldu zaten idrar tut bekle yap bekle çift çizgimi haydeeee koş ya o testler yüzünden stres oldum adetim bozuldu ama sana tavsiyem bu çörekotu bal tarçını yap eğer benim düzenim bile normale döndüyse sen düşün gerisini

valla tembelliğime geliyo yapmaya üşeniyorum ama madem işe yaradı onu da denicem teşekkür ederim tavsiyen için

valla tembelliğime geliyo yapmaya üşeniyorum ama madem işe yaradı onu da denicem teşekkür ederim tavsiyen için

canım bekleyip öyle yazayım belki o akıntı ov. akıntısı değildir diye düşündüm ama baktım oymuş. yap mutlaka vallahi hatta adeti düzensiz olup ta bu konuyu okuyan varsa yapın kızlar kesinlikle faydası oluyor yumurtlamaya ama bebiş döllenirmi orasını bilemiyorum

Benimde adetlerim duzensiz. Yumurtlama akıntısı olduğu gün acaba ilişki yasansa gebeşik meydana gelirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…