OVULASYON HAKKINDA.

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.623
2.999
173
40
Kızlar Merhabalar; pco olduğu için adetlerim düzensiz di , kilo verdim şu an düzene girdi,adetten 15 gün önce ğögüs ağrısı ve kasıklarımda ağrı oluyor,sanırım ovulasyon döneminde oluyorum ,hep düzensiz olduğu içinbiraz korkuyorum,bu dönem normal mi?:)

Kasıklarda ağrı olması yumurtalık bölgendeyse ağrı yumurtanın geliştiğini çatlayacağını gösterir. Ovulasyon testi işine yarar bence

Korkmana gerek yok canım ovulasyon döneminde ağrılarının olması çok normal :) Bazı insanlar onu bile hissetmiyor şanslısın :) Yumurtaların geliştiği için ağrıların oluyor , bir kaç saat ve ya bir kaç gün de sürebilir, Ovulasyon testi ile takip etsen çok daha iyi olur :) en azından çatladığını takip edebilirsin :)

geçen ay yaptım canım çatladığını ıda gördüm .deneme de yaptık ama rahim de yapısıklık vardı o yüzden sıkıntılıydı,geçen hafta oldum histeroskopi bu ay da kısmetse 3 tüp bebek transferim olacak,adete kadar sürüyor canım 3 aydır bu ağrılar.düzenli adete alışkın olmayınca anlaayamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…