Ben adetten 16 gün sonra pozitif görmüştüm değerlendirdim onun harici pozitif gördüğüm günden adet günüme kadar her sabah avakado ve muz yemiştim şükür tuttu inşallah sizinde tutarKızlar ovülasyon döneminde neler yaptınız ? Bu ay benim üçüncü denemem ilk iki ayda tam denk getiremedim açıkçası bu ay daha sıkı çalışıyoruz . Sizce nedir ihtimal ? Gerçekten bu dönem b kadar işe yarıyor mu böyle kalan vardır elbette ama neler yaptınız düzenli ilişki dışında ? Ovülasyon testini adetinizden kaç gün sonra pozitif gördünüz ?
Canım inşallah aminBen adetten 16 gün sonra pozitif görmüştüm değerlendirdim onun harici pozitif gördüğüm günden adet günüme kadar her sabah avakado ve muz yemiştim şükür tuttu inşallah sizinde tutar
Daha iyi anlatmak için testlerimin resmini attımCanım inşallah aminyumurtlama döneminden önce mi başladın. ? Hergün mü oldu ilişki ? Benim pazartesi başladı ama ben cuma cumartesiden başladım ilişkiye bugün de oldu dün de yarın mola diğer gün bir daha yapıcaz . Ben de muz ve avokadoya dikkat ediyorum yemeye ama sabah değil açıkçası aç karnına mı yedin ? Ben genelde akşam çaydan sonra meyve faslında tüketiyorum ve cevize de ağırlık verdim balık vs vs neler yaptın rica etsem anlatır mısın özellikle ilişki günleri ve hatırlarsan tahmini kaç kere olmuştur ?
Canımm eline sağlık çok teşekkür ederim, bak benimde 7 si reglim bitti 8 i başladık , 8 ,9 ,11,12 oldu suana kadar benim de testim dün negatifti bugün çubuğu batırır batırmaz seninde dediğin gibi hemen çıktı valla atıyorumDaha iyi anlatmak için testlerimin resmini attımben ayın 17 sini yumurtlama 18 ini çatlama sandığım için bu iki günü değerlendirmiştim ama ayın 17 sindeki çizgim 10 dakika sonra çıkmıştı ayın 19 undaki ise 1 dakika içinde belirdi ve asıl yumurtlamanın o gün olduğunu anladım o günü de değerlendirdim yani yumurtlama günü ve ondan 2 gün öncesini değerlendirmiş oldum çatlama gününü ise kaçırdım değerlendiremedik çatlama gününden 2 gün sonrasını da değerlendirmiştik bu kadarcık oldu ilişki avakadoyu da sabah kahvaltıda yedim muzu herhangi bir ara öğünde yemiştim cevizde çok yedim ama balık tüketmemiştim
Rica ederimmCanımm eline sağlık çok teşekkür ederim, bak benimde 7 si reglim bitti 8 i başladık , 8 ,9 ,11,12 oldu suana kadar benim de testim dün negatifti bugün çubuğu batırır batırmaz seninde dediğin gibi hemen çıktı valla atıyorum
Ay ınsallah bebegımmm ama bir tane daha yaptım çok belirgin çıkmadı varla yok arası anlamadım ki yaaRica ederimm
Aaa evet yumurtlamanız başlamışinşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay
Günde bir tanecik yap fazlası inan ki kafa karıştırıyorAy ınsallah bebegımmm ama bir tane daha yaptım çok belirgin çıkmadı varla yok arası anlamadım ki yaa
Ya kanka ben bir daha yaptım ama by kez sabahki kadar net değil ya neden ki acabaDaha iyi anlatmak için testlerimin resmini attımben ayın 17 sini yumurtlama 18 ini çatlama sandığım için bu iki günü değerlendirmiştim ama ayın 17 sindeki çizgim 10 dakika sonra çıkmıştı ayın 19 undaki ise 1 dakika içinde belirdi ve asıl yumurtlamanın o gün olduğunu anladım o günü de değerlendirdim yani yumurtlama günü ve ondan 2 gün öncesini değerlendirmiş oldum çatlama gününü ise kaçırdım değerlendiremedik çatlama gününden 2 gün sonrasını da değerlendirmiştik bu kadarcık oldu ilişki avakadoyu da sabah kahvaltıda yedim muzu herhangi bir ara öğünde yemiştim cevizde çok yedim ama balık tüketmemiştim
Günde bir tane yap fazlası kafanı karıştırır farklı saatlerde yapmak bile testi etkiliyor o yüzden net çıkmamış olabilirYa kanka ben bir daha yaptım ama by kez sabahki kadar net değil ya neden ki acaba
Ayy sizin çizgileriniz dağılmış yorumlamak pek sağlıklı olmaz ama adet gününse gebelik testi deneyebilirsinBu gün adet günüm normalde dünden alıntı ağrı başlaması lazımdı gelen giden yok bu gün kanamamın başlamış olması gerekiyor ovulasyon yaptım çok değişik çıktı anlamadım bi baksanız bilen varmı noluyor gene bana
Yorumlanırsa nolurki valla artık saldım ben çünkü kendi bünyeme ben şaşırıyorum millet ne yapsınAyy sizin çizgileriniz dağılmış yorumlamak pek sağlıklı olmaz ama adet gününse gebelik testi deneyebilirsin
Adet günüm bu gün ama yok daha bişiAyy sizin çizgileriniz dağılmış yorumlamak pek sağlıklı olmaz ama adet gününse gebelik testi deneyebilirsin
Ahaha güldürdün beniYorumlanırsa nolurki valla artık saldım ben çünkü kendi bünyeme ben şaşırıyorum millet ne yapsınbacım önce netti koyuydu ikisinde sonra dağılmış sabah gördüm bende
Gebelik testi yapmayı düüşünüyor musunAdet günüm bu gün ama yok daha bişi
Evet alıcam bu gün birazdan çıkıcam inşallahGebelik testi yapmayı düüşünüyor musun
Haber et bizedeEvet alıcam bu gün birazdan çıkıcam inşallah
Ederim ederim zaten duramam catlarımHaber et bizede
Ben bile çatlarım şimdiEderim ederim zaten duramam catlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?