Valla yaptım hem erken hem kaset negatif Kızlar ama ovulasyon çift alttaki ovulasyon testi valla hiçbisey anlamadımBen bile çatlarım şimdi
Ayy çizgiyi göremedim bendeValla yaptım hem erken hem kaset negatif Kızlar ama ovulasyon çift alttaki ovulasyon testi valla hiçbisey anlamadım
Anladım bakalım hala bişi yok adette olmadım gebelikte negatif görünüyorAyy çizgiyi göremedim bendeama adet olmadığın sürece umut vardır inşallah pozitife döner ovulasyon testinde iki çizgide kopkoyu olursa gebelik var derler ama benim gebelik testim pozitifken ovulasyon testim de t çizgisi bile yoktu o yüzden çok belirleyici olmuyor
Hayırlısı olsun bekleyelim bakalım inşallah pozitife dönerAnladım bakalım hala bişi yok adette olmadım gebelikte negatif görünüyorhayırlısı
Ne kadar zamanda dönüyor ki ben 5 gün varken adete kahverengimsi bir leke damla damla gibi yaşadım ama daha da bişi yok hala yokHayırlısı olsun bekleyelim bakalım inşallah pozitife döner
Yaşadığın şey inşallah yerleşme kanamasıdır yerleşme kanaması kabul edersek şimdi testte çıkmaması normal 3 4 güne döner inşallah pozitifeNe kadar zamanda dönüyor ki ben 5 gün varken adete kahverengimsi bir leke damla damla gibi yaşadım ama daha da bişi yok hala yok
Evet regliniz bitince başlarsanız garanti olurmerhaba , ovulasyon testine regl bittikten sonra mı başlamalıyız , yumurtlama dönemini anlamak için
3 4 gün çatlamaması sorun değil çatlamasına yardımcı olmak için havuç yiyebilirsinKızlarr 3 gün boyunca ovülasyon testim pozitif çıkıyor bir türlü çatlamadı sorun mudur bu acaba
İnşallah bellidenYaşadığın şey inşallah yerleşme kanamasıdır yerleşme kanaması kabul edersek şimdi testte çıkmaması normal 3 4 güne döner inşallah pozitife
Akşam yaptım canım sanırım çatlamışş, dua edin bana nolur bebeğim olsun inşallah çok istiyoruz3 4 gün çatlamaması sorun değil çatlamasına yardımcı olmak için havuç yiyebilirsin
Ayy maşallahAkşam yaptım canım sanırım çatlamışş, dua edin bana nolur bebeğim olsun inşallah çok istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?