- 18 Nisan 2021
- 116
- 19
- 48
- Konu Sahibi Masalperisiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En üst olan pik sonra çatlamış o günleri değerlendirdinz mi
En üst olan pik sonra çatlamış o günleri değerlendirdinz mi
3 gündür bu şekilde koyu çıkıyorEn üstteki bugun yaptığım diğerleri diğer günler olan ters koymuşum kusura bakmayın Eki Görüntüle 3353522
Dünle bugün pik canım lh yükseldiği için çift çıkması normal önemli olan c den T daha koyu çıkması oda dün ve bugün değerlendirin mutlakaEn üstteki bugun yaptığım diğerleri diğer günler olan ters koymuşum kusura bakmayın Eki Görüntüle 3353522
Normal mi yani catlasin diye 1 kilo havuç yedimDünle bugün pik canım lh yükseldiği için çift çıkması normal önemli olan c den T daha koyu çıkması oda dün ve bugün değerlendirin mutlaka
Aman renginiz turuncuya dönecek.Normal mi yani catlasin diye 1 kilo havuç yedimsürekli köyü görünce için rahatladi 4 gündür degerlendiriyoruz
Ayy inşallahAman renginiz turuncuya dönecek.Çatlar gece bence değerlendirdiyseniz ne güzel vurduğunuz gol olsun
![]()
Hep pik değil sağ en köşedeki 2 test pik. Farklı gün mü ikisi de yoksa aynı gün mü? Birkaç gün pik kalabilir. Genelde pikten sonraki 24-36 saat içinde çatlama beklenir ama 2-3 gün sürdüğü de olabiliyor. Benim mesela genelde pik oluyor t ve c eşit kırmızılıkta ama ertesi günü t c'den daha koyu oluyor. O yüzden ben t çizgisinin c den koyu olduğunu esas pik sayıyorum. Birkaç güne de silikleşip çatlamayı görürsünüz bugün veya yarın muhtemelen.
Catladigi günü de değerlendirmem gerekiyor değil miHep pik değil sağ en köşedeki 2 test pik. Farklı gün mü ikisi de yoksa aynı gün mü? Birkaç gün pik kalabilir. Genelde pikten sonraki 24-36 saat içinde çatlama beklenir ama 2-3 gün sürdüğü de olabiliyor. Benim mesela genelde pik oluyor t ve c eşit kırmızılıkta ama ertesi günü t c'den daha koyu oluyor. O yüzden ben t çizgisinin c den koyu olduğunu esas pik sayıyorum. Birkaç güne de silikleşip çatlamayı görürsünüz bugün veya yarın muhtemelen.
Şart değil, değerlendirebilirseniz iyi olur. Öncesindeki bir ilişkiden de döllenme gerçekleşebilir. Spermlerin canlılık süresi erkeğin spermlerinde bir problem yok ise yaklaşık 3-5 gündür. Çatlama demek yumurta gerekli olgunluğa ulaştığında lh hormonu zirve yapar ve yumurtanın yumurtalıklardan fallop tüplerine salınmasını sağlar. Böylelikle yumurta döllenmek üzere sağ veya sol tüpte canlılığını kaybedene kadar bekler. Eğer 1 sperm tarafından döllenirse süreç devam eder. Yok döllenemezse de genellikle canlılık süresi 1 gündür, bunun sonrasında canlılığını kaybedip çözünür ve adetle birlikte vücuttan atılır. Canlılık süresi biraz daha az veya fazla olabiliyor, kişiden kişiye o ayki yumurtaya bağlı olarak da değişebilir.Catladigi günü de değerlendirmem gerekiyor değil mi
Hastane de mi takıp ettiriyorsunuz bende de pkos görünümü var 3 farklı doktora gittim düzenli regl olduğum için umursamiyorlar en son hormon testlerini yaptırdım yine sıkıntı yok insülin direnci var dedi fakat 1 yıldır olmuyor sanırım günleri hiç tutturamadikEn son yaptiginiz testler pik t cizgisi kirmizi cden bile bir tik fazla kirmizilikta.. hemen catlamamasi iyidir.. hemen catlayan yumurta belli boyuta ulasmadan saglikli boyuta gelmeden gidiyor malesef.. ben yumurtanin saglikli olup olmadigini esradiol hormonundan takip ederek bakiyorum bu yuzden soluyorum.. benm nezaman hemen catlamayi gorsem o ay yumi saglikli olmadi ..
Anladım coook teşekkür ederimŞart değil, değerlendirebilirseniz iyi olur. Öncesindeki bir ilişkiden de döllenme gerçekleşebilir. Spermlerin canlılık süresi erkeğin spermlerinde bir problem yok ise yaklaşık 3-5 gündür. Çatlama demek yumurta gerekli olgunluğa ulaştığında lh hormonu zirve yapar ve yumurtanın yumurtalıklardan fallop tüplerine salınmasını sağlar. Böylelikle yumurta döllenmek üzere sağ veya sol tüpte canlılığını kaybedene kadar bekler. Eğer 1 sperm tarafından döllenirse süreç devam eder. Yok döllenemezse de genellikle canlılık süresi 1 gündür, bunun sonrasında canlılığını kaybedip çözünür ve adetle birlikte vücuttan atılır. Canlılık süresi biraz daha az veya fazla olabiliyor, kişiden kişiye o ayki yumurtaya bağlı olarak da değişebilir.
S.ocagindan tsh,feritin,serbest t4 demir, bakabilirsiniz.Hastane de mi takıp ettiriyorsunuz bende de pkos görünümü var 3 farklı doktora gittim düzenli regl olduğum için umursamiyorlar en son hormon testlerini yaptırdım yine sıkıntı yok insülin direnci var dedi fakat 1 yıldır olmuyor sanırım günleri hiç tutturamadik
Teşekkür ederimS.ocagindan tsh,feritin,serbest t4 demir, bakabilirsiniz.
Dahilyedende d vitamini,folat,b12, hamile kalmak icin degerlerime baktirmaj istiyrum de bunlarida sole bakar. Insulun direnci de onemli rol oynuyor saglikli yumurtlama icin bu degerlerde onemli.
Yumurtanin kaliteli olup olmadigina ovu testi ile takip ediyrum pik gunu ozel hastneden estradiol hormonuna baktiryrum 170 ile 200 arasi bir deger ise yumurta saglikli demektr
Catlamadan 7.8 9 gun progesteron hormonuna baktiriyirum saglikli catlamasi icin 3ve 10 arasu deger de olmali..
Birde esin spermiogram testi vermeli 1sene cok uzun bir sure ..
instg bir gebenin gunlugu ebru hanim var onun videolarini izlemeni tavsiye ederim nedemk istedigimi anlarsin umarim yardmci olur sana dediklerim
Bunlar hepsi 3 güne mi aitler3 gündür bu şekilde koyu çıkıyor
Salidan itibaren bugüne kadarBunlar hepsi 3 güne mi aitler
Pcos varsa normaldir bende ovulasyon testi kullandım bu ay çarşamba perşembe pik cuma artık açılmaya başladı t çizgisi belkide sizin yumurta büyüyüp geç çatlama olabilirSalidan itibaren bugüne kadar
Sanırım umarım yarın çatlamış olur hayırlısı hakkımızdaPcos varsa normaldir bende ovulasyon testi kullandım bu ay çarşamba perşembe pik cuma artık açılmaya başladı t çizgisi belkide sizin yumurta büyüyüp geç çatlama olabilir