Ovulasyon testinde pik görememek

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz. ben aslında çok önceden beri bakıyordum ama hiç yumurtlamam yoktu pcostan dolayı. eskiden kalma bir tane ov. testi gördüm masamda iki ay geçmişti üstünden bir bakayım dedim. hafif koyuluk görünce sipariş ettim. yaptığım testler görseldeki şekilde. sizce LH dalgalanması mı var yoksa pik mi yapacak ya da yaptı mıEki Görüntüle 3623753
Canım merhaba bende bu markayı kullandım bende pcos var ama hep koyu çıkarttı asla pik göstermedi yumurtladıysam bile anlamadım. Bir gebenin günlüğünü kullandım onda lh azsa ikinci çizgi silik çıkıyordu bu marka kadar koyu çıkmıyordu ve tam yumurtlama gününü gösteriyordu. Tavsiyem bir gebenin günlüğünü denemeniz iyi olur

Canım merhaba bende bu markayı kullandım bende pcos var ama hep koyu çıkarttı asla pik göstermedi yumurtladıysam bile anlamadım. Bir gebenin günlüğünü kullandım onda lh azsa ikinci çizgi silik çıkıyordu bu marka kadar koyu çıkmıyordu ve tam yumurtlama gününü gösteriyordu. Tavsiyem bir gebenin günlüğünü denemeniz iyi olur
merhaba , onu da kullandım bir ara hem yumurtlama görmedim zaten yumurtlamam yok o ayrı da. hem de 19-20 mm olunca yumurtlama gösteriyormuş. 17-18 mm de de yumurtlama olabilir o bakımdan yumurtlamayı kaçırabilirsiniz diyorlardı. ondan dolayı innovita deneyeyim birde demiştim :/

merhaba , onu da kullandım bir ara hem yumurtlama görmedim zaten yumurtlamam yok o ayrı da. hem de 19-20 mm olunca yumurtlama gösteriyormuş. 17-18 mm de de yumurtlama olabilir o bakımdan yumurtlamayı kaçırabilirsiniz diyorlardı. ondan dolayı innovita deneyeyim birde demiştim :/
Benimde 12-13 mm ken hep koyu çıkıyordu bir tek çatlatma iğnesi yaptırdığımda pik gördüm o testte

Bende ayni dertten muzdaribim tam yumurtalama gununde cizgiler birbirine cok yakın çıktı ama bence eşit degil :( ben mi çok dibine girip bakiyorum anlamadim. ertesi gun ise siliklesti. Benim yumurtlamam da sorun mu var doktora mi gitmeliyim? Bilen biri varsa yardım edebilir misiniz?

Eklentiler

• 1000034276.webp
    1000034276.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 52
Bende ayni dertten muzdaribim tam yumurtalama gununde cizgiler birbirine cok yakın çıktı ama bence eşit degil :( ben mi çok dibine girip bakiyorum anlamadim. ertesi gun ise siliklesti. Benim yumurtlamam da sorun mu var doktora mi gitmeliyim? Bilen biri varsa yardım edebilir misiniz?
En baştaki pik canım bak aşağı doğru giderek silikleşme var bu kaset testler biras zor anlaşılıyor strep test öneririm

Burdan bakabilirsin benim testim bu ayki

Eklentiler

• IMG_3047.webp
    IMG_3047.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 56
Burdan bakabilirsin benim testim bu ayki
Çok teşekkürler cevabınız için. Dediginiz gibi pik yapip azalmis gorunuyor ama testin prospektusunde cizgiler esit yada t çizgisi daha koyu diyor. Resimde cok anlasilmasa da t cizgisi hepsinde c cizgisinden biraz daha acik renkte. Yani prospektusteki açıklamayı karsilamiyor. O yüzden ikileme düştüm. Eğer bu ay olmazsa öbür ay stribe geceyim bende. İnşallah sizin de gönlünüze gore olsun ♥️

Çok teşekkürler cevabınız için. Dediginiz gibi pik yapip azalmis gorunuyor ama testin prospektusunde cizgiler esit yada t çizgisi daha koyu diyor. Resimde cok anlasilmasa da t cizgisi hepsinde c cizgisinden biraz daha acik renkte. Yani prospektusteki açıklamayı karsilamiyor. O yüzden ikileme düştüm. Eğer bu ay olmazsa öbür ay stribe geceyim bende. İnşallah sizin de gönlünüze gore olsun ♥️
Rica ederim aslında ilk 10 dakikayı baz alın diyorlar sonrası önemli değil birbirine yakınsa piktir birde aynı gün koyulaşma çok olursa ikinci idrarla yapın diğerini akşamına 10 u geçmeden yapın çizgiler aynıysa yumurtlamışsınız ben öyle yaptım 2 gün üst üste sabah akşam 3. Gün açılma oldu 4 te tam çatladı

Aynı durumu bende yaşıyorum. Sırf bu yüzden farklı marka sipariş ettim. İkisinin de sonucu bugun farklı . Bugün yazanlar aynı gün aynı saat aynı idrarla yapılan test ikisininde sonucu farklı.
Bende iki farklı test yaptım pembe testten az vardı koyu kırmızılık gördüğümde onu yaptım ama ondan tam sonuç alamadım gibi sizce neden ya da pik olmuş mu

Eklentiler

• IMG_8709.webp
    IMG_8709.webp
    85,6 KB · Görüntüleme: 36
Bende iki farklı test yaptım pembe testten az vardı koyu kırmızılık gördüğümde onu yaptım ama ondan tam sonuç alamadım gibi sizce neden ya da pik olmuş mu
Ay kusura bakmayın çok uzun süredir girmiyordum. Normal kaset testlerde sanki sağdan 5. pik gibi ama bilemedim tabi ilk yaptığınız da daha net yorum yapılabilir. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız :-)

Back
X