Ovulasyon ile gebelik öğrenenler yardım lütfen .

merveciks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
276
137
103
32
Arkadaşlar selamlar ben bu ay ilk defa ovulasyon testi ile takip yaptım . Bazı kişilerin yazılarında adete yakın koyu çift çizgi ile gebelik öğrenildiği yazılmış. Şimdi yumurtlama günündeki kopkoyu çizgiden sonra catlamada 2. Çizgi siliklesıyor . Gebelik için 2. Çizgi geri mi koyulasuyor ve yumurtlama ile arası ortalama kaç gün oluyor ?

Şöyle canım diyelimki bugün yumurtlama gördün 10 yada 12 gün sonra yumurtlama testin tekrar koyulaşırsa yani pik olursa gebelikten şüphe ediliyor

Evet bende öğrenmiştim bu şekilde. Adet günü ovilasyon yapmıştım pik çıkmıştı. Yani çizgi baya baya koyulaşmıştı hemde.

Evet bende öğrenmiştim bu şekilde. Adet günü ovilasyon yapmıştım pik çıkmıştı. Yani çizgi baya baya koyulaşmıştı hemde.
Cnm bir soru sormak istiyorum . Şimdi yumurtlama zamanı kopkoyu oldu . Testi yapmaya devammı ettin geri ovulasyonun koyulaştığını fark ettin ?

Cnm bir soru sormak istiyorum . Şimdi yumurtlama zamanı kopkoyu oldu . Testi yapmaya devammı ettin geri ovulasyonun koyulaştığını fark ettin ?
Tekrar silikleşene kadar yaptım çatlama demek oluyor ondan sonra bıraktım

Benimkini de yorumlar mısınız lütfen adet günüm bugündü

Eklentiler

• IMG_20250523_130529.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…