- 30 Nisan 2023
- 2.892
- 3.039
- 63
- 32
- Konu Sahibi Zeytin_zey
-
Geçen ay adetime 4 5 gün kala böyle koyulasti çok umitlendim ama maalesef regl oldum lh gercekten dikkate alinmamaliKızlar yumurtam çatlayalı bugün 8. Gün oldu. Ovülasyon testi ile takip ediyorum da, fotoğrafta dün 7. Gün üsteki, alttaki bugünden yani 8.gün daha beklenen adetime 6 gün var. Ovülasyon ile hamilelik takip eden varsa LH seviyesi artması gebelik belirtisi midir, LH gebelik varsa ne zaman pik yapar
Ben 6 gün varken yapmıştım silik çıkmıştı ama 20 dk içinde belli olmuştu . Ben kuruma çizgisi mi acaba diye düşünmüştüm. Sonra 3 gün kala kan verdim 43.5 çıktı değer .Adetime bugünü saymazsam 5 gün var, erken gebelik testi yapsam çıkar mı kızlar
Hayırlı olsunBen 6 gün varken yapmıştım silik çıkmıştı ama 20 dk içinde belli olmuştu . Ben kuruma çizgisi mi acaba diye düşünmüştüm. Sonra 3 gün kala kan verdim 43.5 çıktı değer .
6 gün kala bile çıkabiliyor . Test prodoctor erken gebelik testiydi .
Benim hamileliğim sağlıklı ilerlemedi ama inşallah sizinki umut olur bizlereHayırlı olsuntamam ben de bugün yarın yapiyimm bi
Güzel haberler isteyen hepimize gelsin inşBenim hamileliğim sağlıklı ilerlemedi ama inşallah sizinki umut olur bizlere
valla benimki 9 gündür pozitifovulasyonla anlaşılsa ben gebe olurdum su an lh gebeliği göstermez. evet burda bunu yasayan cok var ama bana artık sadece tesadüf gibi geliyor. cünkü bununla ilgili bir bulgu da yok. lh sadece yumurtanın olgunlaşmasını sağlayan bir hormon. yumurta döllendikten sonra baska bir isi yok yani.
Bir gebenin günlüğü sayfasının sahibin videosu bile var gebe olunca koyu çıkıyo t diyevalla benimki 9 gündür pozitifovulasyonla anlaşılsa ben gebe olurdum su an lh gebeliği göstermez. evet burda bunu yasayan cok var ama bana artık sadece tesadüf gibi geliyor. cünkü bununla ilgili bir bulgu da yok. lh sadece yumurtanın olgunlaşmasını sağlayan bir hormon. yumurta döllendikten sonra baska bir isi yok yani.
ya evet burda da var ama ben defalarca araştırdım bile hani özellikle gebelikte hangi hormonlar yükseliyor diye. lh yok arasındaBir gebenin günlüğü sayfasının sahibin videosu bile var gebe olunca koyu çıkıyo t diye
Sizce çatlamişmidirKızlar yumurtam çatlayalı bugün 8. Gün oldu. Ovülasyon testi ile takip ediyorum da, fotoğrafta dün 7. Gün üsteki, alttaki bugünden yani 8.gün daha beklenen adetime 6 gün var. Ovülasyon ile hamilelik takip eden varsa LH seviyesi artması gebelik belirtisi midir, LH gebelik varsa ne zaman pik yapar
Bence çatlamış:)Sizce çatlamişmidir
SizceBence çatlamış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?