- 7 Kasım 2022
- 80
- 35
- 8
- 29
- Konu Sahibi buglemhuma
-
Hamilesin canımArkadaşlar merhaba ,
Bu ay klomen tedavisi kullandım fakat değerlendiremedim özel sebeplerden dolayı tedaviyi , fakat reglim 5 gün gecikti . Sabah kalktığımda dayanamayıp evdeki ovülasyon testlerinden yaptım bu şekilde çıktı . Sizce gebelik olabilir mi ?
Gerçekten miHamilesin canımtebrik ederim hemen kan ver
Koyu çıkması gereken yer silik t çizgin baya koyuGerçekten minasıl anladın peki
Yaaa hadi inşallah ♥Koyu çıkması gereken yer silik t çizgin baya koyu
Haber vermeyi unutmayın banaYaaa hadi inşallah ♥
Test siparişi verdim ama 2 gün sonra gelecek o zaman yapıcam inşallahTest yaptınız mı?
İnş vardırTest siparişi verdim ama 2 gün sonra gelecek o zaman yapıcam inşallah. Ama son 5 gündür ovülasyon yaptım hep bu şekilde çıktı
Hayır reglim 10 gün gecikti zatenİnş vardır. Peki kanama devam ediyor mu
Pazartesi kalp atışı bile görebilirsin o zmnHayır reglim 10 gün gecikti zaten
ahhh inşallahPazartesi kalp atışı bile görebilirsin o zmn
kıızzzzz 2 gün beklenirmiiii kalkkk eczaneye gitt çatlarım ben burdaaaaTest siparişi verdim ama 2 gün sonra gelecek o zaman yapıcam inşallah. Ama son 5 gündür ovülasyon yaptım hep bu şekilde çıktı
Aslında korkuyorum ondan bekliyorum çıkmaz diyekıızzzzz 2 gün beklenirmiiii kalkkk eczaneye gitt çatlarım ben burdaaaahayırlı olsun şimdidennnn <3
çıkar çıkar korkmaa çok net belli etmiş kendini. sen hatta testle ugrasma direkt kan veerrrrrAslında korkuyorum ondan bekliyorum çıkmaz diye
Aslında hastanede çalışıyorum biliyor musun ama çok kez kan verdim önce idrar testi yapmak istiyorum. Yoksa hemen duyuluyor hastanedeçıkar çıkar korkmaa çok net belli etmiş kendini. sen hatta testle ugrasma direkt kan veerrrrr
Offfff cocuk kocaman olmuş okula gidecek
YaaaaOfffff cocuk kocaman olmuş okula gidecekmaşallahhh . Kan da verin hemen. Hayırlı olsun yavrunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?