- Konu Sahibi buglemhuma
-
Yumurtlamadan kaç gün öncesini değerlendirdiniz acaba , değerlendiremedim demişsinizyaYaaaaevet kan verdim bekliyorum sonucu allahım isteyen herkese nasip eylesin
Ya açıkcası o hafta hiç değerlendiremedim sonrasında oldu .Yumurtlamadan kaç gün öncesini değerlendirdiniz acaba , değerlendiremedim demişsinizya
Ayyy maşallah ne zaman görünüceksin doktoraBeta hcg 4440 çıktı değerim
Bugün göründüm zaten hastane çalışanıyım .Ayyy maşallah ne zaman görünüceksin doktora
Cok sevindim, hayırlı olsun tekrardannBugün göründüm zaten hastane çalışanıyım .
Pazartesi kese gözükür dedi .
Bakalım inşallah her şey güzrl olur
Çok teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip eylesinCok sevindim, hayırlı olsun tekrardann
Oy maşallah canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahBeta 4440 çıktı
Alllahım inşallah tez vakitte kucağına sağlıklı bir bebek nasip eylerOy maşallah canım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahbenim içinde dua eder misin
Ne güzel haberler maşallahÇok teşekkür ederim allahım isteyen herkese nasip eylesin
Canım çok sevindim gözün aydın rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah herhangi bir hastalığın var mıydı pkkos falan ne zamandır bekliyorsunBeta 4440 çıktı
Aminn Allah razı olsunAlllahım inşallah tez vakitte kucağına sağlıklı bir bebek nasip eyler
1.5 yıldır istiyorduk polikistiktim ama bu ay başlıcaktık tam tedaviye kendiliğinden oldu çok şükürCanım çok sevindim gözün aydın rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah herhangi bir hastalığın var mıydı pkkos falan ne zamandır bekliyorsun
Bende de var pcos, Allahım bana da nasip etsin1.5 yıldır istiyorduk polikistiktim ama bu ay başlıcaktık tam tedaviye kendiliğinden oldu çok şükür
Amin canım benim inşallahBende de var pcos, Allahım bana da nasip etsin
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlerBugün göründüm zaten hastane çalışanıyım .
Pazartesi kese gözükür dedi .
Bakalım inşallah her şey güzrl olur
Hayır açıkcası hiç yoktu sadece gecikme vardıHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlerbelirtin var mıydı
Ayyyy maşallah darısı başımıza1.5 yıldır istiyorduk polikistiktim ama bu ay başlıcaktık tam tedaviye kendiliğinden oldu çok şükür
Hayırlı olsun canımYaaaaevet kan verdim bekliyorum sonucu allahım isteyen herkese nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?