2ay filan bende yaşadım canım ovülasyon kanaması diyolar endişe etme günlerini değerlendirKızlar ovulasyon dönemindeyim 1 güne filan pik yakalarım sanırım takip ediyorum testle,fakat hiç yaşamadığım şekilde bu ay kanlı hafif lekelenmelerim oluyo,bugün adet sonrası 17. Günüm.. geç yumurtluyorum bu ay.. ve adetime şuanli halde 10 gün var sizce normalmi bu tür akıntı? Günü gününe adetimi oluyoru 28 günde bir..
Miktarı ne kadardı canım kaç gün sürdü2ay filan bende yaşadım canım ovülasyon kanaması diyolar endişe etme günlerini değerlendir
2gün sürdü canım bir pedin ortası kadar diyebilirimMiktarı ne kadardı canım kaç gün sürdü
Her gün bir ped ortası kadar mi canım2gün sürdü canım bir pedin ortası kadar diyebilirim
Ovülasyon günlerimde 3 4 gün bende lekelenirim. NormalKızlar ovulasyon dönemindeyim 1 güne filan pik yakalarım sanırım takip ediyorum testle,fakat hiç yaşamadığım şekilde bu ay kanlı hafif lekelenmelerim oluyo,bugün adet sonrası 17. Günüm.. geç yumurtluyorum bu ay.. ve adetime şuanli halde 10 gün var sizce normalmi bu tür akıntı? Günü gününe adetimi oluyoru 28 günde bir..
Sizin ne kadar oluyor lekeler ve rengi kırmızımıOvülasyon günlerimde 3 4 gün bende lekelenirim. Normal
Evet canım o şekıldeHer gün bir ped ortası kadar mi canım
Kahverengi. Bi gün boyunca tabiri caizse kaşık kadar anca olurSizin ne kadar oluyor lekeler ve rengi kırmızımı
Evet canım o şekılde
Tamamdır çok teşekkür ederim,adet günleriniz düzenlimi peki sizinde?Kahverengi. Bi gün boyunca tabiri caizse kaşık kadar anca olur
Evt 28 günde bir. 17 yaşlarımdan beridir böyle. O zamanlar korkmuştum doktora gitmiştim. Doktor yumurtlama kanaması olduğunu söyleyip göndermiştiTamamdır çok teşekkür ederim,adet günleriniz düzenlimi peki sizinde?
Adet kanamasımı değilmi bilemiyorum bende,henüz 10 gün var dönemime ama hiç başıma gelmedi iki arada bir deredeyim yani anlam veremedim..Evt 28 günde bir. 17 yaşlarımdan beridir böyle. O zamanlar korkmuştum doktora gitmiştim. Doktor yumurtlama kanaması olduğunu söyleyip göndermişti
Batma ağrı varmı regli kadar olmaz ama hafif hafif nadir vurabilir. Gerçi herkeste olmuyor bu ama ağrı da olur bendeAdet kanamasımı değilmi bilemiyorum bende,henüz 10 gün var dönemime ama hiç başıma gelmedi iki arada bir deredeyim yani anlam veremedim..
Çok nadiren batmalar oluyor,en iyisi devam ediyormu etmiyormu takip etmek sanırımBatma ağrı varmı regli kadar olmaz ama hafif hafif nadir vurabilir. Gerçi herkeste olmuyor bu ama ağrı da olur bende
Kanamaların uzun ve yoğun olması sıkıntı teşkil eder. Sizinki de yumurtlama kanaması olduğunu düşünüyorum. Herkeste farklı ama benzer seyredebiliyor. Çünkü regli ortasındasınız. Bazılarında her ay görülmeyebiliyor. Bazısında doğumdan sonra olmuyor. Bazısında benim gibi hep olur.Çok nadiren batmalar oluyor,en iyisi devam ediyormu etmiyormu takip etmek sanırım
28günde bir oluyorum bendeTamamdır çok teşekkür ederim,adet günleriniz düzenlimi peki sizinde?
Anladım teşekkür ederim bilgiler içinKanamaların uzun ve yoğun olması sıkıntı teşkil eder. Sizinki de yumurtlama kanaması olduğunu düşünüyorum. Herkeste farklı ama benzer seyredebiliyor. Çünkü regli ortasındasınız. Bazılarında her ay görülmeyebiliyor. Bazısında doğumdan sonra olmuyor. Bazısında benim gibi hep olur.
Merhaba peki adetiniz normal.gununds oldu mu sonrasında? Benimde öyle oldu bu ay bat tan itibaren 18 gün gecti kanama oldu hiç olmazdı 32-34 arasında hastalanirim. Kb rahatsiz ettim.sizi de ilaç kullanacaktım bebek için esim gelince ondan bu kadar uzun yazıp sormam2ay filan bende yaşadım canım ovülasyon kanaması diyolar endişe etme günlerini değerlendir
Reglim 2gun gecikme yaşadım o kadar onın dışında birşey olmadı bende bence beta her ihitmale karşı verin ilaçıda doktor kontrolünde kullanınMerhaba peki adetiniz normal.gununds oldu mu sonrasında? Benimde öyle oldu bu ay bat tan itibaren 18 gün gecti kanama oldu hiç olmazdı 32-34 arasında hastalanirim. Kb rahatsiz ettim.sizi de ilaç kullanacaktım bebek için esim gelince ondan bu kadar uzun yazıp sormam
Doktor verecekti zaten ilacı adetin 3. Gunu gel demişti bnde esimin iznini ona göre ayarlattim aslında o yüzden bu kadar kafama takmam 2 gün gecikmeye falan razıyım yeter ki esim gelmeden bu ay sonunda adet olayım ilaclarimi alayimReglim 2gun gecikme yaşadım o kadar onın dışında birşey olmadı bende bence beta her ihitmale karşı verin ilaçıda doktor kontrolünde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?