Ovulasyon kanlı akıntı

isra67

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
329
175
53
27
Kızlar ovulasyon dönemindeyim 1 güne filan pik yakalarım sanırım takip ediyorum testle,fakat hiç yaşamadığım şekilde bu ay kanlı hafif lekelenmelerim oluyo,bugün adet sonrası 17. Günüm.. geç yumurtluyorum bu ay.. ve adetime şuanli halde 10 gün var sizce normalmi bu tür akıntı? Günü gününe adetimi oluyoru 28 günde bir..

2ay filan bende yaşadım canım ovülasyon kanaması diyolar endişe etme günlerini değerlendir

Ovülasyon günlerimde 3 4 gün bende lekelenirim. Normal

Tamamdır çok teşekkür ederim,adet günleriniz düzenlimi peki sizinde?
Evt 28 günde bir. 17 yaşlarımdan beridir böyle. O zamanlar korkmuştum doktora gitmiştim. Doktor yumurtlama kanaması olduğunu söyleyip göndermişti

Evt 28 günde bir. 17 yaşlarımdan beridir böyle. O zamanlar korkmuştum doktora gitmiştim. Doktor yumurtlama kanaması olduğunu söyleyip göndermişti
Adet kanamasımı değilmi bilemiyorum bende,henüz 10 gün var dönemime ama hiç başıma gelmedi iki arada bir deredeyim yani anlam veremedim..

Adet kanamasımı değilmi bilemiyorum bende,henüz 10 gün var dönemime ama hiç başıma gelmedi iki arada bir deredeyim yani anlam veremedim..
Batma ağrı varmı regli kadar olmaz ama hafif hafif nadir vurabilir. Gerçi herkeste olmuyor bu ama ağrı da olur bende

Çok nadiren batmalar oluyor,en iyisi devam ediyormu etmiyormu takip etmek sanırım
Kanamaların uzun ve yoğun olması sıkıntı teşkil eder. Sizinki de yumurtlama kanaması olduğunu düşünüyorum. Herkeste farklı ama benzer seyredebiliyor. Çünkü regli ortasındasınız. Bazılarında her ay görülmeyebiliyor. Bazısında doğumdan sonra olmuyor. Bazısında benim gibi hep olur.

Anladım teşekkür ederim bilgiler için

2ay filan bende yaşadım canım ovülasyon kanaması diyolar endişe etme günlerini değerlendir
Merhaba peki adetiniz normal.gununds oldu mu sonrasında? Benimde öyle oldu bu ay bat tan itibaren 18 gün gecti kanama oldu hiç olmazdı 32-34 arasında hastalanirim. Kb rahatsiz ettim.sizi de ilaç kullanacaktım bebek için esim gelince ondan bu kadar uzun yazıp sormam

Reglim 2gun gecikme yaşadım o kadar onın dışında birşey olmadı bende bence beta her ihitmale karşı verin ilaçıda doktor kontrolünde kullanın

Reglim 2gun gecikme yaşadım o kadar onın dışında birşey olmadı bende bence beta her ihitmale karşı verin ilaçıda doktor kontrolünde kullanın
Doktor verecekti zaten ilacı adetin 3. Gunu gel demişti bnde esimin iznini ona göre ayarlattim aslında o yüzden bu kadar kafama takmam 2 gün gecikmeye falan razıyım yeter ki esim gelmeden bu ay sonunda adet olayım ilaclarimi alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…