Ovulasyon Konusunda Bilgisi Olan

birsorumvar12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
75
16
3
26
Kızlar takvimimde kalp olan değerlendirdiğimiz günler. 15 Mart Yumurtlamaydı önceki ve sonraki günüde değerlendirdik. Fakat birkaç yerde hergün ilişkinin sperm kalitesi ve sayısını düşürdüğünü ve bu nedenle gebe kalınamadığını okudum 😕 henüz ilk denememiz tecrübesizim doğru günleri mi değerlendirdik bilen biri yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20240319_115819_My Calendar.webp
    Screenshot_20240319_115819_My Calendar.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar takvimimde kalp olan değerlendirdiğimiz günler. 15 Mart Yumurtlamaydı önceki ve sonraki günüde değerlendirdik. Fakat birkaç yerde hergün ilişkinin sperm kalitesi ve sayısını düşürdüğünü ve bu nedenle gebe kalınamadığını okudum 😕 henüz ilk denememiz tecrübesizim doğru günleri mi değerlendirdik bilen biri yardımcı olabilir mi
spermlerde bir sorun yoksa doktorlar da yumurtlama dönemi 3 günü değerlendirmenizi istiyor. sorun yok yani. ilişki günlerine bu kadar takılmayın hem istediğiniz sürece yapın valla 😂 eşiniz zaten spermleri yeterli gelmediği zamanlar hissedecektir ve yapmak istemeyecektir.

spermlerde bir sorun yoksa doktorlar da yumurtlama dönemi 3 günü değerlendirmenizi istiyor. sorun yok yani. ilişki günlerine bu kadar takılmayın hem istediğiniz sürece yapın valla 😂 eşiniz zaten spermleri yeterli gelmediği zamanlar hissedecektir ve yapmak istemeyecektir.
ay öylemiiiii o zaman doğru günler olmuş :) her ne kadar günlere takılmak istemesemde insan her detayı bilmek öğrenmek istiyor birde tecrübesiz olunca endişe ettim :) cevabınız için çok teşekkür ederim

En ideal gün yumurta catladigi zamandır. Aşılamayı yumurta catladiktan sonra 36 saat sonra yaparlar. Doktorların vardır bir bildiği heralde ki o zaman yapiyolar :) eğer 3 gün yapamiyorsaniz yumurtlama günü veya sonraki gün yapın.

Back
X