Ovulasyon lh testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi benbs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benbs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
47
1
1
34
Kızlar yardım pleacee. İki yıllık evli 34 yaşındayım hiç korunmadim gebelik yok.
Bu ay inovita 30 lu ovulasyon testi aldım. Takip ediyorum. Sondan üçüncü dün gece. Sondan ikinci bugün öğlen. En sonuncu da şimdi. Pikse neden bu kadar kısa olsun

Eklentiler

• IMG_20250914_203322.webp
    IMG_20250914_203322.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar yardım pleacee. İki yıllık evli 34 yaşındayım hiç korunmadim gebelik yok.
Bu ay inovita 30 lu ovulasyon testi aldım. Takip ediyorum. Sondan üçüncü dün gece. Sondan ikinci bugün öğlen. En sonuncu da şimdi. Pikse neden bu kadar kısa olsun
Cnm yumurtlama ztn 24 saat suruyor yani dun sbaah yumurtlaman baslamis olabilir yani kisa suruyor ztn

Dün sabah değil bugün sabah pikdi sadece canım dün gece silkti şimdide silik

Pcos mu var sizde çok dalgalanmalı çıkmış testleriniz

Canım dün geceyi ve bugunu değerlendirmen gerekiyor zaten pik kısa sürüyo

Canım dün geceyi ve bugunu değerlendirmen gerekiyor zaten pik kısa sürüyo
Günde iki yaptım bir kez pik gördüm normal mi. Ve genelde adet düzensizliği var sat 2 Eylül e adet geç olacagi için bugünler yumurtlama için erken diye düşünüyordum canım. Kafam çok karışık. Dün ilişki olmadı bı onceki gün oldu bugün de değerlendiririm ama yumurtlamadan asla emin olamayacak miyim

Günde iki yaptım bir kez pik gördüm normal mi. Ve genelde adet düzensizliği var sat 2 Eylül e adet geç olacagi için bugünler yumurtlama için erken diye düşünüyordum canım. Kafam çok karışık. Dün ilişki olmadı bı onceki gün oldu bugün de değerlendiririm ama yumurtlamadan asla emin olamayacak miyim
Normal canım 14 eylülde yumurtladın 30 eylül adet başlangıcın olacak ona göre ayarlayabilirsin 28 günde adet görmüş olacaksın gayet güzel

pik kısa sürer zaten telaşlanmayın sonrasında da yumurtlama olacağı için hızlıca silikleşir

Sıvı alımını keserek denediniz değil mi? İki saat sıvı almamalisiniz sonrasında bu testi yapmalisiniz

Onu da denedim dün en kotu çıktı. Ben anlamadım cidden testle takip etmeyi beceremedim.
Normalde ovulasyon testi yaparken zaten sıvı alımının iki saat durması gerekiyor..

Normal canım 14 eylülde yumurtladın 30 eylül adet başlangıcın olacak ona göre ayarlayabilirsin 28 günde adet görmüş olacaksın gayet güzel
Adetten kaç gün sonra ovulasyon testlerine başlamalıyız ben 26 28 güne bir adet oluyorum

Back
X