Cnm yumurtlama ztn 24 saat suruyor yani dun sbaah yumurtlaman baslamis olabilir yani kisa suruyor ztnKızlar yardım pleacee. İki yıllık evli 34 yaşındayım hiç korunmadim gebelik yok.
Bu ay inovita 30 lu ovulasyon testi aldım. Takip ediyorum. Sondan üçüncü dün gece. Sondan ikinci bugün öğlen. En sonuncu da şimdi. Pikse neden bu kadar kısa olsun
Pcos mu var sizde çok dalgalanmalı çıkmış testlerinizKızlar yardım pleacee. İki yıllık evli 34 yaşındayım hiç korunmadim gebelik yok.
Bu ay inovita 30 lu ovulasyon testi aldım. Takip ediyorum. Sondan üçüncü dün gece. Sondan ikinci bugün öğlen. En sonuncu da şimdi. Pikse neden bu kadar kısa olsun
Canım dün geceyi ve bugunu değerlendirmen gerekiyor zaten pik kısa sürüyoKızlar yardım pleacee. İki yıllık evli 34 yaşındayım hiç korunmadim gebelik yok.
Rahim filmi ve tahliller verdim pcos var denmedi hiç canım ama adet düzensizliği varPcos mu var sizde çok dalgalanmalı çıkmış testleriniz
Günde iki yaptım bir kez pik gördüm normal mi. Ve genelde adet düzensizliği var sat 2 Eylül e adet geç olacagi için bugünler yumurtlama için erken diye düşünüyordum canım. Kafam çok karışık. Dün ilişki olmadı bı onceki gün oldu bugün de değerlendiririm ama yumurtlamadan asla emin olamayacak miyimCanım dün geceyi ve bugunu değerlendirmen gerekiyor zaten pik kısa sürüyo
Normal canım 14 eylülde yumurtladın 30 eylül adet başlangıcın olacak ona göre ayarlayabilirsin 28 günde adet görmüş olacaksın gayet güzelGünde iki yaptım bir kez pik gördüm normal mi. Ve genelde adet düzensizliği var sat 2 Eylül e adet geç olacagi için bugünler yumurtlama için erken diye düşünüyordum canım. Kafam çok karışık. Dün ilişki olmadı bı onceki gün oldu bugün de değerlendiririm ama yumurtlamadan asla emin olamayacak miyim
Sıvı alımını keserek denediniz değil mi? İki saat sıvı almamalisiniz sonrasında bu testi yapmalisinizKızlar yardım pleacee. İki yıllık evli 34 yaşındayım hiç korunmadim gebelik yok.
Onu da denedim dün en kotu çıktı. Ben anlamadım cidden testle takip etmeyi beceremedim.Sıvı alımını keserek denediniz değil mi? İki saat sıvı almamalisiniz sonrasında bu testi yapmalisiniz
Normalde ovulasyon testi yaparken zaten sıvı alımının iki saat durması gerekiyor..Onu da denedim dün en kotu çıktı. Ben anlamadım cidden testle takip etmeyi beceremedim.
Adetten kaç gün sonra ovulasyon testlerine başlamalıyız ben 26 28 güne bir adet oluyorumNormal canım 14 eylülde yumurtladın 30 eylül adet başlangıcın olacak ona göre ayarlayabilirsin 28 günde adet görmüş olacaksın gayet güzel
Adetten 3 gün sonra canım başlayabilirsin her gün yapAdetten kaç gün sonra ovulasyon testlerine başlamalıyız ben 26 28 güne bir adet oluyorum
büyük ihtimalle sen adetten sonra 12-13-14 . günde filan yumurtluyorsunAdetten kaç gün sonra ovulasyon testlerine başlamalıyız ben 26 28 güne bir adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?