1,5 saat sıvı almadim fakat idrari bekletmek mi gerekiyor? Bekletmedim testte yazmiyor oyle birsey diye.Sivi alimina ve beklemis idrar olmasına dikkat ettin mi canim.. Testin pik yapmadan silinmiş gibi
Yaa benimde daha koyu gordugum aylar olmustuertesi gün hemen silikleşmesi normal. ama mesela 14. günde gördüğünüz koyuluğun üstüne 2 koyu pik daha görüyorum ben. pik olduğunda bile silik geldi bana hicbir fikrim yok. umarım çatlamıştır
Akintim cok olmadi fakat kasik agrim oldu biraz14. Gün de seffaf akıntı agri vb oldu mu eger olduysa 14. Gun test pik yapip hemen catlamis olabilirvenus-
Sabah ilk idrarini 7 gibi yapip hic sivi tuketmeden 10 gibi test yaptiginda dogru sonuç alirsin1,5 saat sıvı almadim fakat idrari bekletmek mi gerekiyor? Bekletmedim testte yazmiyor oyle birsey diye.
Daha koyu degildi aynida degildi ama hemen hemen yakin gibiydi canim14.günkü t cizgisi ilk yaptiginda c cizgisinden koyumuydu banada pik olmamis gibi geldi cünkü
En az 3 saat beklemis idrarla hic sivi tuketmeden yaptiginda dogru sonuc veriyor aksi takdirde test yanıltıyor canimAkintim cok olmadi fakat kasik agrim oldu biraz
bekletilmis idrarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. ben hep bekletmeden yaparımYaa benimde daha koyu gordugum aylar olmustu
Malesef isyerinde yapamiyorum. E sabah ilk idrarda olmuyor o yuzden mecbur aksam 8 de yapiyorum.Sabah ilk idrarini 7 gibi yapip hic sivi tuketmeden 10 gibi test yaptiginda dogru sonuç alirsin
O zaman buyük ihtimal tam pik olmamis kuzumDaha koyu degildi aynida degildi ama hemen hemen yakin gibiydi canim
Idrar beklediğinde hormon daha net ölçülürbekletilmis idrarla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. ben hep bekletmeden yaparım
Malesef isyerinde yapamiyorum. E sabah ilk idrarda olmuyor o yuzden mecbur aksam 8 de yapiyorum.
30 gun kuzum döngüm. Normalde 16.ci gun diye biliyorum yumurtlamami fakat ilk defa boyle birseyle karsilastim. 14. Gunu degerlendirdim ama umarim dogru zamandirOzaman şöyle yap canim en son siviyi 5 gibi al wc ye de o saatte git sonra ne sivi al nede wc ye git saat 8 de testini yap.. Bu ayi kacirmissin gibime geldi adet dongun kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?