• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon pik olmuyor

Bende Pcos yok hormon değerlerim normal, amh düşük. yumurta çatlaması bazen olmuyor kiste dönüyor, bu ay ben de hsg çekindim antibiyotik kullandım ama yine de ovulasyon testi yapmak istedim merak ettim ovulasyon olacak mı diye, benim tek tarafta oluyor hep orda da kist olunca onun atılması bekleniyor mecburen o yüzden hiç istemiyorum kist olmasıni. Peki senin tam koyulasmadigi günlerde çatlama oluyor mu?
Amh kaç sizin? Ben doktor kontrolünde hiç yumurta kontrolü yaptırmadım. 3 ay ovulasyon takibi yaptım kendim. Reglimin 15. Günü kırmızı olup 16. Günü düşmeye başlıyordu kırmızılık. Sonra tamamen silikleşiyordu. Ondan 13 gün sonra da regl oluyorum hep. Çatlıyordur diye yorumladım ama başka bir kontrol yöntemi var mı? Bende koyulaşmadığı zaman olmadı her ay koyulaştı ama başkalarınınki gibi böyle kıpppkırmızı olmadı. O yüzden iyi bir test almak ve düzenli bakmak istiyorum bu sefer

Amh kaç sizin? Ben doktor kontrolünde hiç yumurta kontrolü yaptırmadım. 3 ay ovulasyon takibi yaptım kendim. Reglimin 15. Günü kırmızı olup 16. Günü düşmeye başlıyordu kırmızılık. Sonra tamamen silikleşiyordu. Ondan 13 gün sonra da regl oluyorum hep. Çatlıyordur diye yorumladım ama başka bir kontrol yöntemi var mı? Bende koyulaşmadığı zaman olmadı her ay koyulaştı ama başkalarınınki gibi böyle kıpppkırmızı olmadı.
Ultrason dışında kesin bir yolu yok diye biliyorum bir de reglin 21. Günü progesteron bakılıyor ama ben hep ultrasonda doktordan öğrendim kist oldugunu. Belki de biz pik anını kaçırıyoruz çünkü bazen kısa sürebilirmiş pik.... Benim ekstra olarak önce ki aylarda catlamadigini ultrasondan doktor söylediği için biliyorum. ya pik olmuyor ya da biz kaçırıyoruz.

Bende 12 ay boyunca ovülasyon kullandım kızlar tüm takviyeleri ile birlikte işte inositol d vitamimi folik vb benimde pikim kontrol çizgisi kadar kötü olmuyordu bu ay letu kullandım bu sayede 21 mm oldu 2 gün testim full kıpkırmızıydı keşke daha önce başlayabilseydim biraz geç kaldım onun pişmanlığını yaşıyorum

Bende 12 ay boyunca ovülasyon kullandım kızlar tüm takviyeleri ile birlikte işte inositol d vitamimi folik vb benimde pikim kontrol çizgisi kadar kötü olmuyordu bu ay letu kullandım bu sayede 21 mm oldu 2 gün testim full kıpkırmızıydı keşke daha önce başlayabilseydim biraz geç kaldım onun pişmanlığını yaşıyorum
Bu kullandığınız şeyi ilk defa duydum. Nedir? Doktor önerisiyle mi alınıyor? Benim pcos’um tek taraflı ve yoğun değil doktor o sebeple hiç bunlardan bahsetmedi demek ki :(

Bu kullandığınız şeyi ilk defa duydum. Nedir? Doktor önerisiyle mi alınıyor? Benim pcos’um tek taraflı ve yoğun değil doktor o sebeple hiç bunlardan bahsetmedi demek ki :(
Ya zaten hemen bahsetmiyorlar sen peşinde koşuyorsun ben bile bir buçuk sene sonra anca başlayabildim yumurta takibi ve tedavisi yapalım de doktora letu diye yumurta geliştirici hap veriyor sonra yeterli boyuta gelince çatlatma iğnesi oluyorsun buraya ve Google a yazarsan bi sürü yorum ve açıklama var

Ya zaten hemen bahsetmiyorlar sen peşinde koşuyorsun ben bile bir buçuk sene sonra anca başlayabildim yumurta takibi ve tedavisi yapalım de doktora letu diye yumurta geliştirici hap veriyor sonra yeterli boyuta gelince çatlatma iğnesi oluyorsun buraya ve Google a yazarsan bi sürü yorum ve açıklama var
Doğru haklısınız biz hemen sonuç almak istiyoruz ama maalesef olmuyor :(

Kızlar benimde t çizgisi kontrol çizgisi kadar koyulaşmamıştı laboquick test kullanmıştım ama o günleri değerlendirmiştim sonra silikleşmeye başlamıştı bence testlerle alakalı da olabilir diye düsündğm ben en azındsn ikinci cizgiyi az da olsa gördüm diyip değerlendirmiştim nerde hata yapıyoruz acaba 🥺 birde sabah ilk idrardan sınra 2. İdrarla yapmıştım

Back
X