Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarım adetime 8 gün var 24 aralıkta ovülasyonda pik görmüştüm bugün ovülasyonun 6. Günü ovülasyon testim pozitif çıktı bu şekilde gebelik öğrenen varmış. Biliyorum daha çok erken ama yıllardır bekliyoruz biraz sabırsızım. Gebelik negatif çıktı
Ayda iki kere yumurtlama olmus olabilir pik olmustur degerlendirin benceKızlarım adetime 8 gün var 24 aralıkta ovülasyonda pik görmüştüm bugün ovülasyonun 6. Günü ovülasyon testim pozitif çıktı bu şekilde gebelik öğrenen varmış. Biliyorum daha çok erken ama yıllardır bekliyoruz biraz sabırsızım. Gebelik negatif çıktı
Hayal kırıklığı oluyor çok umitlenme ki üzülme sonunda ama inşallah vardır benimde pik oldu oulr iki kez adete 2 3 gün kala ama hamile değildim
Hangi marka acaba
laboquickHangi marka acaba
Haklısın canım ben negatif olarak düşünüyorum zatenHayal kırıklığı oluyor çok umitlenme ki üzülme sonunda ama inşallah vardır benimde pik oldu oulr iki kez adete 2 3 gün kala ama hamile değildim![]()
Evet canım öyle diyen de oluyor en iyisi değerlendirmekAyda iki kere yumurtlama olmus olabilir pik olmustur degerlendirin bence
Merhaba sonucun nedir acabaEvet canım öyle diyen de oluyor en iyisi değerlendirmek![]()
Merhaba ne yazik ki adet oldumMerhaba sonucun nedir acaba
Rabbim herşeyin hayırlısıni versin inşallahMerhaba ne yazik ki adet oldum![]()
Arkadaşlar merhaba adetimin 26. Günündeyim. Pkos var bende 7 8 gün önce çift çizgi gördüm ovulasyonda. Şimdi ise dünden beri kahverengi siyah kırmızı lekelenmem akıntım var. Tekrar ovulasyon yaptım az önce ve yine çift çizgi çıktı hamile olabilir miyim acaba ondan dolayı çift çizgi çıkmış olabilir mi bi yandan lekelenmem varken çift çıkmasını neye yorabilirim başka yardımcı olun lütfenEki Görüntüle 3373803
Ovülasyon testi ile gebelik öğreneni duymuştum ama kanama olayını ne yazık ki bilmiyorum bir an önce gebelşk testi yap bence canım eğer çift çıkarsa doktora git kanam normal değildir belki deEki Görüntüle 3373980
Bugün dün yaptığım ovulasyon testi dünden daha koyu çıktı ama benim şuan resmen kanamam var
Evde yaptığımda çıkmadı kan verdim bu sabah hamile kalıp düşük yapıyor olmaktan korkuyorumOvülasyon testi ile gebelik öğreneni duymuştum ama kanama olayını ne yazık ki bilmiyorum bir an önce gebelşk testi yap bence canım eğer çift çıkarsa doktora git kanam normal değildir belki de
Canım inşallah düşük falan olmuyordur . Sonuç çıkınca lütfen bize de bildir . Çok merak ettim şuanEvde yaptığımda çıkmadı kan verdim bu sabah hamile kalıp düşük yapıyor olmaktan korkuyorum
Kan verdim yarın çıkacak sonuç yazarım inşallahCanım inşallah düşük falan olmuyordur . Sonuç çıkınca lütfen bize de bildir . Çok merak ettim şuan
Merhaba hayırlı sonuçlarınızı almissinizdir inşallahKan verdim yarın çıkacak sonuç yazarım inşallah