Ovülasyon pozitif gebelik negatif

dmrkar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
62
10
3
28
Kızlarım adetime 8 gün var 24 aralıkta ovülasyonda pik görmüştüm bugün ovülasyonun 6. Günü ovülasyon testim pozitif çıktı bu şekilde gebelik öğrenen varmış. Biliyorum daha çok erken ama yıllardır bekliyoruz biraz sabırsızım. Gebelik negatif çıktı

Kızlarım adetime 8 gün var 24 aralıkta ovülasyonda pik görmüştüm bugün ovülasyonun 6. Günü ovülasyon testim pozitif çıktı bu şekilde gebelik öğrenen varmış. Biliyorum daha çok erken ama yıllardır bekliyoruz biraz sabırsızım. Gebelik negatif çıktı
IMG_9788.webp

Çok teşekkür ederim canım cevabın için. İnşallah yeni yıla en güzel haberlerle gireriz

Ayda iki kere yumurtlama olmus olabilir pik olmustur degerlendirin bence

Hayal kırıklığı oluyor çok umitlenme ki üzülme sonunda ama inşallah vardır benimde pik oldu oulr iki kez adete 2 3 gün kala ama hamile değildim😒
Haklısın canım ben negatif olarak düşünüyorum zaten

Arkadaşlar merhaba adetimin 26. Günündeyim. Pkos var bende 7 8 gün önce çift çizgi gördüm ovulasyonda. Şimdi ise dünden beri kahverengi siyah kırmızı lekelenmem akıntım var. Tekrar ovulasyon yaptım az önce ve yine çift çizgi çıktı hamile olabilir miyim acaba ondan dolayı çift çizgi çıkmış olabilir mi bi yandan lekelenmem varken çift çıkmasını neye yorabilirim başka yardımcı olun lütfen
IMG_2921.webp

Arkadaşlar merhaba adetimin 26. Günündeyim. Pkos var bende 7 8 gün önce çift çizgi gördüm ovulasyonda. Şimdi ise dünden beri kahverengi siyah kırmızı lekelenmem akıntım var. Tekrar ovulasyon yaptım az önce ve yine çift çizgi çıktı hamile olabilir miyim acaba ondan dolayı çift çizgi çıkmış olabilir mi bi yandan lekelenmem varken çift çıkmasını neye yorabilirim başka yardımcı olun lütfenEki Görüntüle 3373803
9F8D7F2F-6D74-4801-B249-0B4B1960AA9E.webp

Bugün dün yaptığım ovulasyon testi dünden daha koyu çıktı ama benim şuan resmen kanamam var

Eki Görüntüle 3373980
Bugün dün yaptığım ovulasyon testi dünden daha koyu çıktı ama benim şuan resmen kanamam var
Ovülasyon testi ile gebelik öğreneni duymuştum ama kanama olayını ne yazık ki bilmiyorum bir an önce gebelşk testi yap bence canım eğer çift çıkarsa doktora git kanam normal değildir belki de

Ovülasyon testi ile gebelik öğreneni duymuştum ama kanama olayını ne yazık ki bilmiyorum bir an önce gebelşk testi yap bence canım eğer çift çıkarsa doktora git kanam normal değildir belki de
Evde yaptığımda çıkmadı kan verdim bu sabah hamile kalıp düşük yapıyor olmaktan korkuyorum

Back
X