- 27 Nisan 2012
- 333
- 179
- 303
Arkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti. 2 defa aşılama oldum sonuç alamadım. Bu ay bırakmıştık artık. Bugün akşam elimde ovülasyon testi olduğu için yaptım 2.çizgi silik çıktı. Böyle olup gebe olan varmıydı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovulasyon testinde hamile olunca koyu cizgi çıkıyor canım yumurtlamada ki gibi... Zaten lh hormonu normalde de vucudumuzda var... Olanı algılaması normal, varsa erken gebelik testi denemeni öneririm. Benim testlerim Hamilelik Testi ve LH testlerim buradaki gibiydi.Arkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti. 2 defa aşılama oldum sonuç alamadım. Bu ay bırakmıştık artık. Bugün akşam elimde ovülasyon testi olduğu için yaptım 2.çizgi silik çıktı. Böyle olup gebe olan varmıydı ?
Ehhh umut fakirin ekmeği işte çok istediğim için belki olur mu demiştim. Cevabın için teşekkür ederimOvulasyon testinde hamile olunca koyu cizgi çıkıyor canım yumurtlamada ki gibi... Zaten lh hormonu normalde de vucudumuzda var... Olanı algılaması normal, varsa erken gebelik testi denemeni öneririm. Benim testlerim Hamilelik Testi ve LH testlerim buradaki gibiydi.
Ayni umutla bende çok bekledimEhhh umut fakirin ekmeği işte çok istediğim için belki olur mu demiştim. Cevabın için teşekkür ederim![]()
Çok zor yani rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Beklerim 1,5 senedir bekledim 1 haftada beklerimAyni umutla bende çok bekledimSeni o kadar iyi anlıyorum ki ... Ama bazen annelerin hisleri gerçek çıkıyor o yüzden 1 hafta bekleyip erken gebelik deneyebilirsin. İnşallah en doğru zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
![]()
Benimde 2. yılım, esimin doğum gününde pasta çok sevdiğim halde yiyemeyince süphelenip ovulasyon testi ile öğrendim.Çok zor yani rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Beklerim 1,5 senedir bekledim 1 haftada beklerim![]()
Sanki hamilesin ama yeni gibi canım. Cizgi ilk 10 dk'da mı çıktı? Bence birkaç gün bekleyip normal kaset test ile bir yenile... Bu şekilde kan verirsen değer düşük çıkacaktır, seni yanıltmasın.Adetim 6 gün gecikti erken gebelik testi denedim bugün böyle çıktı hamile olma ihtimali var m
5 dakika içinde çıktı iki gün önce kaset test yaptım böyle çıktı emin olamadım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı budaSanki hamilesin ama yeni gibi canım. Cizgi ilk 10 dk'da mı çıktı? Bence birkaç gün bekleyip normal kaset test ile bir yenile... Bu şekilde kan verirsen değer düşük çıkacaktır, seni yanıltmasın.
Bunun rengi de biraz daha açıktı sonradan böyle koyulaştı5 dakika içinde çıktı iki gün önce kaset test yaptım böyle çıktı emin olamadım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı buda
Canım benim hayırlı olsun5 dakika içinde çıktı iki gün önce kaset test yaptım böyle çıktı emin olamadım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı buda
Teşekkür ederim canım sağolCanım benim hayırlı olsunBence hamilesin yeterince koyulaşmış bir kan tahlili vermeni öneririm. İnşallah sağlıklı şekilde ilerler
![]()
Bizi merakta bırakmaTeşekkür ederim canım sağolçok mutlu oldum şuan inşallah kanda da çıkar yarın kan vermeyi düşünüyorum
Öğrenir öğrenmez paylasacam hemen sizinleBizi merakta bırakmaMuhakkak sonucu yaz...
Ben ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu canım sonra gidip normal test aldım çift çizgi çıktı ondadaArkadaşlar merhaba adetim 2 gün gecikti. 2 defa aşılama oldum sonuç alamadım. Bu ay bırakmıştık artık. Bugün akşam elimde ovülasyon testi olduğu için yaptım 2.çizgi silik çıktı. Böyle olup gebe olan varmıydı ?
Tebrikler canım hamilesinAdetim 6 gün gecikti erken gebelik testi denedim bugün böyle çıktı hamile olma ihtimali var mı
Hamilesin canım5 dakika içinde çıktı iki gün önce kaset test yaptım böyle çıktı emin olamadım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı buda
1 aylık hamileyim canım sonucum bugün çıktıBizi merakta bırakmaMuhakkak sonucu yaz...
1 aylık hamileyim canım sonucum bugün çıktıHamilesin canım
Hayırlı uğurlu olsun canım, umarım bu süreci sağlıklı şekilde bitirirsin1 aylık hamileyim canım sonucum bugün çıktı![]()