- 24 Ağustos 2025
- 95
- 57
- 3
- 25
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
Merhabalar, yumurtlamadan kaç gün sonra bu testi yaptınız acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, yumurtlamadan kaç gün sonra bu testi yaptınız acaba?
Bence güvenilir bir markayla tekrarlayın ovülasyon güzel sonuç vermişKızlar yumurtlamanın 7/8. günü bugün o günden beri beni ovulasyon testi koyu çıkıyor ya pikte değil yoka yakın silikte değil. Her zaman 1 gün pik olur ertesi gün kaybolur giderdi.. farklı markalarda denedim. Hep aynı.
Freely yaptım ama markaya güvenim yok sizin fikirleriniz nedir olur mu bi mucize![]()
Hamile olmadığını nerden biliyorsun cnm test yaptın mı? Yapmadiysan pcos olsan bile böyle koyu çıkmazEki Görüntüle 3637120 Ben hala Ovulasyon testi yapıyorum kıslarrrhamile değilim ama eminim hem pcos da var bende ama koyu biraz Eki Görüntüle 3637122
Dün yapmıştım negatif çıktı bugün reglime 3 gün var o yüzden olsa dün de çıkardı diye düşünüyorum bir de hiç bir belirtim yokHamile olmadığını nerden biliyorsun cnm test yaptın mı? Yapmadiysan pcos olsan bile böyle koyu çıkmaz
Ama pcosta böyle çıkması da normal değil. Ben ileri derece pcos hastasıyım bende bile böyle çıkmazdi. Umarım gebeliktendir. İlerleyen günlerde tekrar test yap istersen.Dün yapmıştım negatif çıktı bugün reglime 3 gün var o yüzden olsa dün de çıkardı diye düşünüyorum bir de hiç bir belirtim yok
Denerim tekrar keşke gebelik olsa dediğim gibi hiçbir belirti yok ağrı sızı testte negatif çıkınca pek ümidim kalmadı ben ileri derece pcos da değilim aslında 5.4 Amhım düzenli olmasa da ilaçsız adet oluyorum ama bilemedimAma pcosta böyle çıkması da normal değil. Ben ileri derece pcos hastasıyım bende bile böyle çıkmazdi. Umarım gebeliktendir. İlerleyen günlerde tekrar test yap istersen.
Rabbim sanaa ve isteyen tüm anne adaylarına hayırlısıyla en kısa sürede nasip etsin.Denerim tekrar keşke gebelik olsa dediğim gibi hiçbir belirti yok ağrı sızı testte negatif çıkınca pek ümidim kalmadı ben ileri derece pcos da değilim aslında 5.4 Amhım düzenli olmasa da ilaçsız adet oluyorum ama bilemedim
Çatlamadan sonra 10. GünMerhabalar, yumurtlamadan kaç gün sonra bu testi yaptınız acaba?
Pcos da dalgalanmalar olduğunu biliyorum ama bu durum pik mi yoksa koyu olması mı bilemiyorum..bide bunu araştırın isterseniz diğer türlü testler boşa gitmesin. bu arada benim de belirtim yok evet farklılıklar oldu acaba mı dedirten ama şuan hiçbiri yok. Öncekinde hastalıktan yıkılıyordum her yerim ağrıyordu her belirti vardı anlamamıştım (o zamanlar takık değildim) şimdi ise tık yokDenerim tekrar keşke gebelik olsa dediğim gibi hiçbir belirti yok ağrı sızı testte negatif çıkınca pek ümidim kalmadı ben ileri derece pcos da değilim aslında 5.4 Amhım düzenli olmasa da ilaçsız adet oluyorum ama bilemedim
Reglin düzenli mi peki ? Ateş takibi öneririm stres yapmazsan. Ovi seni yanıltır ama ateş pek yanıltmıyorDenerim tekrar keşke gebelik olsa dediğim gibi hiçbir belirti yok ağrı sızı testte negatif çıkınca pek ümidim kalmadı ben ileri derece pcos da değilim aslında 5.4 Amhım düzenli olmasa da ilaçsız adet oluyorum ama bilemedim
Yok kuzum değil o yüzden yapıyorum takip belirtiye çok önem de vermiyorum da dün değil önceki gün test yaptım negatif çıktı o yüzden olsa çıkardı şimdi de testim yok regl olmazsam alırım test bakalımReglin düzenli mi peki ? Ateş takibi öneririm stres yapmazsan. Ovi seni yanıltır ama ateş pek yanıltmıyor
Bende 8. Gün yaptığımda negatifti 2 gün sonra değişti. Düşünme öyle. Diğer grupta bir arkadaş 2 gün önce dpo 10 oluyor sanırım kan verdi negatifti dün tekrar vermi 4 küsürYok kuzum değil o yüzden yapıyorum takip belirtiye çok önem de vermiyorum da dün değil önceki gün test yaptım negatif çıktı o yüzden olsa çıkardı şimdi de testim yok regl olmazsam alırım test bakalım
Aslında ısı takibinde 37 gebelik belirtisi olarak geçiyor ama senin vücut ısın yumurtlamadan sonra kaç çıkıyordu oda önemli. Acaba daha idrara mı yansımadı
Sen napıyorsun gebelik testiyle takip ediyormusunBende 8. Gün yaptığımda negatifti 2 gün sonra değişti. Düşünme öyle. Diğer grupta bir arkadaş 2 gün önce dpo 10 oluyor sanırım kan verdi negatifti dün tekrar vermi 4 küsürher an her şey olabilir
sen gecikmeni bekle bakalım testin yoksa ona göre alırsın
Canım benim hep yumurtlamadan sonra 37.1-37.2 çıkıyor. O düşüşten dolayı regl olacağımı düşündüm çünkü önceki aylarda da böyle olmuştu, bugün yine yükseldi kafam allak bullak oldu ama yarınki ölçüm de önemli bakalım. Yine de laboquick bu kadar düşük algılıyorken bugün olsa silik de olsa çıkardı gibi geliyor.Aslında ısı takibinde 37 gebelik belirtisi olarak geçiyor ama senin vücut ısın yumurtlamadan sonra kaç çıkıyordu oda önemli. Acaba daha idrara mı yansımadı
Bana da öyle geliyor valla ya, çizgi aramaktan kör oldum zatenKuzum olsa çıkardı heralde bugün ya bana öyle geliyor![]()
Yani en geç 10. Gün yerleşse çıkardı bugün sanırım benim de bugün regl ağrılarım başladı diğer ay aşılama olacağım hayırlısı olsun ne diyelim kuzumCanım benim hep yumurtlamadan sonra 37.1-37.2 çıkıyor. O düşüşten dolayı regl olacağımı düşündüm çünkü önceki aylarda da böyle olmuştu, bugün yine yükseldi kafam allak bullak oldu ama yarınki ölçüm de önemli bakalım. Yine de laboquick bu kadar düşük algılıyorken bugün olsa silik de olsa çıkardı gibi geliyor.
Bana da öyle geliyor valla ya, çizgi aramaktan kör oldum zaten![]()
Evet bugün de yaptımSen napıyorsun gebelik testiyle takip ediyormusun