• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon sonrası hamile kalınır mı

kızlar merhaba,

ben bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim, SAT 8 Ağustos ve testin gösterdiğinde göre 21 Ağustos'ta yumurtlama günüydü,
bir gün öncesinde ilişkiye girdik , 21'inde yaptık bir de 22'sinde yaptık, sizce daha devam etmeli miyiz yoksa tutmuş mudur,
yumurta ertesi gün çatlıyor, ondan sonra bir hükmü kalmıyor mu acaba bilenler bana anlatsın lütfen =)
ben yumurtlama gerçekleştikten sonra en fazla yumurtanın 24 saat yaşadığına dair bir bilgi okumuştum. inşallah tutar bu ay. hayırlısı ile bebiş sahibi olursun :)

ben yumurtlama gerçekleştikten sonra en fazla yumurtanın 24 saat yaşadığına dair bir bilgi okumuştum. inşallah tutar bu ay. hayırlısı ile bebiş sahibi olursun :)

ayy inşallah canım aminnn aminn :KK37: eğer tutarsa demek ki bu günler yeterli oluyor, ona göre burdan bilgi veririm tekrar :KK46::KK200:

canım iki gün üst üste kırmızı çıkmadı. sadece bi gün c ye yakın kırmızı çıktı. bi önceki ve ertesi günler t silik çıktı.

valla şuan içim rahatladı diyebilirim =) testi yarım yamalak yapmışım hissine kapılmıştım çünkü = ) allah hepimize sağ salim hayırlı evlatlar versin inşallah canım, bebiş gelirse yaz burdan =) sevinelim herp birlikte

değerlendirdik canım çok bilinçli bi insanım ama çok stresli çok yıkıcı bi süreç...

canım benim evet beklemek çok sabırsızlandırıyor insanı ama üstümüze düşeni yapıp gerisini Allah'a bırakıcaz atık, hayırlı zamanda sağ salim, hayırlı evlat olarak gelsinler inşallah

Arkadaşlar ovulasyon testine çok güvenmiyorum. reglimin 14. günü yaptım testi negatif çıktı. Bu ay yine olamdı sanırım dedim ve çok üzüldüm. Ki pko tedavisi gördüğüm için takip amaçlı denemek sitedim. Ertesi gün doktoruma gittim ve bu sabah yumurtlaman gerçekeşmiş dedi. Değerlendirmemizi önerdi. Şuan reglime 2 gün var ve sabırsızlıkla bekliyorum. Kasığıma kramp girmesi ve batma dışında hiçbir belirti yok. Allah İsteyen herkese bebek versin.

inşallah hamişsindir canım, aslında ovulasyon testlerinin markasıyla da alakalı olabiliyormuş, bazı markalar yanıltabiliyormuş

ayy inşallah canım aminnn aminn :KK37: eğer tutarsa demek ki bu günler yeterli oluyor, ona göre burdan bilgi veririm tekrar :KK46::KK200:
Evveet kesinlikle güzel haberlerini bekliyorum. yumurtlama olmadan gebelik olmuyormuş zaten canım. senin o gün yumurtlaman olduysa ve değerlendirdiyseniz hamilelik olasılığın var tabi ki :)))

Evveet kesinlikle güzel haberlerini bekliyorum. yumurtlama olmadan gebelik olmuyormuş zaten canım. senin o gün yumurtlaman olduysa ve değerlendirdiyseniz hamilelik olasılığın var tabi ki :)))

ayy hadi inşallah ağzın bal yesin =) hepimizin güzel haberleri gelsin inşallah

canım benim evet beklemek çok sabırsızlandırıyor insanı ama üstümüze düşeni yapıp gerisini Allah'a bırakıcaz atık, hayırlı zamanda sağ salim, hayırlı evlat olarak gelsinler inşallah
çok haklısın canım herkese ne kadar olumlu şeyler yazıp moral veriyorsun ve ayrıca cevaplıyorsun. inş en kısa zamanda hepimiz hamile kalalım.

çok haklısın canım herkese ne kadar olumlu şeyler yazıp moral veriyorsun ve ayrıca cevaplıyorsun. inş en kısa zamanda hepimiz hamile kalalım.

keşke çok vaktim olsa da diğer konulara da bulaşıp cevap yazabilsem =) ben çok araştırırım her konuyu her şeyi, çok ta severim paylaşmayı, azcık ta olsa moral olabiliyorsam ne mutlu bana, ben de çok şey öğreniyorum burdan, genel bilgilerdense insan birilerinin yaşamış olduklarını daha çok örnek alıyor kendine, yaşadığın şeyin aynısını başkasının da yaşadığını okuyunca oh be yalnız değilmişim diyorsun =) inşallah Allahım tez zamanda versin hepimize ve tüm isteyenlere, kızlar kendiniz ve kocalarınıza bol bol keçi boynuzu pekmezi yedirmeyi unutmayın =) ayrıca siz de bol bol incir yiyin ki yumurtalarınız daha iyi gelişsin, bir de ilişkiden sonra hemen duş almamak lazımmış ve belimizin altına yastık koyup, en az yarım saat o şekilde beklemek gerekiyormuş, bunlar kulaktan dolma değil bizzat resmi bir internet sitesinden okudum, ha bir de deneyen arkadaşlarım var tabii =) haydi hayırlısı olsun inşallah :anneadayı::KK200::KK46: <- hepimiz böyle olalım =)

Evet yazdıkların çok doğru. Ben gittiğim bi doktora bitkileri sordum kullanalım mi dedim tabiki tıp ile birlikte, kullanın allahın bahşettiği ilmini çözemediğimiz bitkiler var kullanın dedi.

bende sadece bir gün gösterdi canım, hatta T çizgisi kopkoyu oldu, C silik bile değildi görünmüyordu nerdeyse, değişik bişey oldu =) 3 gün üst üste değerlendirdik ama inşallah olur , valla belimin altına yastık koydum yarım saat falan öyle kaldım ve sabaha kadar da duş almadım tutsun diye :KK17:
bu yaptıklarınızdan sonra muhtemelen kısmetse olur demekten başka çare yok. normal şartlar altında gebe kalınması gerekli tabi ama bebiş gelmeye hazırsa çıkmıştır yola inşallah hayırlısıyla :)

tatlım sanki olmuş gibi , değerlendirseydiniz bu iki günü, ama yine de birkaç gün daha devam et bakalım teste, her bünye de aynı olmuyor ki , mesela M merwus iki gün üst üste kırmızı çizgiyi görmüş ama ben tek gün gördüm
evet 14. gün yumurtlama olmuş gibi. teste erken başlayıp koyulaşmaya başladığı zamanı daha rahat ayırt edebilirsiniz herkeste çok koyu kırmızı çizgi olmak zorunda değil bunlar evde yapılan basit testler sonuçta. silikken koyulaşmaya başladığı zamanı rahatça anlayabilirsiniz. sanırım sizde 14. günmüş. arkadaşta doğru diyor 14 ve 15. günleri değerlendirdiyseniz bir umut var demektir. ayrıca mutlaka şu telefona indirilen regl takvimlerinden edinin böylece 3 ayın sonunda daha kolaylaşır işiniz Chickennova Chickennova

M merwus canım bilinçli olarak yeni başladık denemelere doktorlar çok yıprattı beni bu süreçte zaten zor bi süreç. Telde program var. teldeki programın Gösterdigu gün ovulaston testi kırmızı oldu. Allah bu sürec yardımcımız olsun. Birbirimize bu süreçte destek olalım hep.

Evet yazdıkların çok doğru. Ben gittiğim bi doktora bitkileri sordum kullanalım mi dedim tabiki tıp ile birlikte, kullanın allahın bahşettiği ilmini çözemediğimiz bitkiler var kullanın dedi.

kesinlikle katılıyorum, benim canım babam kanseri yendi alternatip tıp sayesinde , inanmak ve uygulamak lazım, allahım hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda

M merwus canım bilinçli olarak yeni başladık denemelere doktorlar çok yıprattı beni bu süreçte zaten zor bi süreç. Telde program var. teldeki programın Gösterdigu gün ovulaston testi kırmızı oldu. Allah bu sürec yardımcımız olsun. Birbirimize bu süreçte destek olalım hep.

ayy kızlar bana da söyleyin o programın adını =)

Back
X