• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon sonrası hamile kalınır mı

ayy kızlar bana da söyleyin o programın adını =)
benim teldeki program takvimim. bu programlar mucizevi değil. doktar soruyor kaç günde regl oluyorsun die. iki regl zamanı tam ortasında yumurtlama olur genelde ( tabi her bünye farklı kimi başında sonunda kimi sonunda yumurtlar, kimide ayda iki kez yumurtlamaya bilir.) işte tam ortasındaki günde yumurtladığını gösteriyor önceki ve sonraki bi kaç günü riskli gösteriyor. zaten bi kadın yumurtladığını akıntısından da anlayabilir.

kızlarr günaydın, dün bende yerleşme kanaması oldu, kahverengi lekelenme şekilnde, regl günüme de daha 11 gün vardı,

dün baya bir kasıklarda belimde ağrı oldu , çok mutluyum şuan =) allahın izniyle testte de çıkarsa hemen eşime ve ailelerimize müjdeyi vereceğim , darısı isteyen herkesin başına inşallah :anneadayı::KK200::nazar::KK46:

tatlım nazardan hiç korkmuyormusun yazdın hemen, yazma bence. hayırlı olsun çok sevindim.
geçen bi arkadaşla yazıştım ortak bi arkadaşımız vardı benlede çok iyi anlaşıyordu neyse 13 yıl sonra zarla zorla bi bebek yaptı. banada git bi doktora baktır dedi. neyse hadi gideyim dedim bu yolculuğa öyle başladım. doktora gittiğimden günden itibaren bana bi değişik davranmalar sanki ben uğraşmışım 13 yıl çok zor bi süreç demeler. ki ben daha bir yıllık evliyim. neyse test sonuçlarımı aldım amh1.1, fsh 12.5 çıktı yani bu oluyorki ayda 10/12 arası yumurta üretiyor bünyem. bu dediğim arkadaşında hiç yumurtası olmuyormuş bir yumurta zarla zorla bulmuş doktoru. neyse test sonuçlarını sordum beni bir tersledi bir tersledi şok oldum. neyse sorun olmadığını öğrendim kendimde ve eşimde. geçen gün farklı bi arkadaşımla bu konuyu konuştuk bu bana saçma sapan davranan a kişisi diyelim.geçen konuştugum arkadaşın hamile olduğunu duyunca iş yerinde tuvalete kapanıp kıskançlıktan saatlerce hiçkıra hiçkıra ağlamış bende yeni öğrendim. o yüzden bu tarz şeyleri yazarken bekleyelim biraz.

Back
X