ovülasyon sonuçlarımı yorumlar mısınız lütfennnn!!!

nehirdenizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
1.109
102
93
35
Bitlis
Eki Görüntüle 1011463
kızlar son adet tarihim 23 şubat,beklediğim yumurtlama 8 mart idi.adetlerim düzenlidir.bu ay ilk kez ovülasyon kullanıyorum dün test yaptım,iki çizgi aynı koyulukta değildi.ancak bugün yaptığım testte ikinci çizgiyi göremedim bile.sizce ben dün yumurtlamış mıyım bu sonuçlara göre ?:18::18::18:

Bende bugn basladim cnm senn gbi 23 subatta adet oldum ve 8 mart dye biliyrm bakalm bgn yaptm ama su falan icmistim baya ilk denycgm icin yapdm ve silik çıkdi bence daha yumrtlams olamazsn braz daha devam et teste

Bende bugn basladim cnm senn gbi 23 subatta adet oldum ve 8 mart dye biliyrm bakalm bgn yaptm ama su falan icmistim baya ilk denycgm icin yapdm ve silik çıkdi bence daha yumrtlams olamazsn braz daha devam et teste

canım arkadaşlar kit hatalı olabilir tekrar dene dediler sonuç yine aynı ama yarında yapıcam bakalım değişecek mi sonuç

canım arkadaşlar kit hatalı olabilir tekrar dene dediler sonuç yine aynı ama yarında yapıcam bakalım değişecek mi sonuç

Olablr canm bende ypicm bakalm yarn bgn silik ckti benmde ilk yapdm ama baya su icmstm yeni alnca denemedn duramdm

Olablr canm bende ypicm bakalm yarn bgn silik ckti benmde ilk yapdm ama baya su icmstm yeni alnca denemedn duramdm

:) canım normalde su içtikten sonra yaparsan normalde çıkması gerekenden daha koyu çıkarmış yani su içmesen muhtemelen çok çok silik olacaktı görünmeyecekti belki de. ama benim dün daha koyuydu bugün hayalet gibi t çizgisi o yüzden anlam veremedim :44::44::44:

Lh hormonu her zaman vücudumuzda var. ben de kullanırken bazen çizgi artıyor bazen yok oluyordu. idrarını tutmana göre çizgiler değişebilir..

yumurtlama günü inşallah çizgiler eşit koyuluğa gelir. sen yine de tedbiri elden bırakma 1 gün arayla çalışmalara devam.

benim 16-17. günümde yumurtluyorum. akıntından da anlayabilirsin..
hayırlısı olsun

Öylemiymis bilmiyodum bak :)
Yarn belli olur canim ozman

testler negatif.

size su ictikten sonra koyu cikar diyen kim ise inanin yanilmis sizi. cok hatali birsey demis. su icip testi yaparsiniz idrariniz seyrelir. dolayisiyla cikmasi gereken Lh hormon miktarida olmasi gerekenden az cikar ve sizi yaniltir. prespektusu okumanizi tavsiye ederim. isterseniz nasil yapildiginiz da yazayim.
testi yaomadan en az 2 saat oncesinde su ve sivi alimini kesin. wc ye gitmeyin.
hergun ayni saatte testi yapin. .test icin uygun saattler 11:00-20:00 arasidir. ama Lh hormonu ogleden sonra daha fazla salgilandigi icin en uygun test saatleri 14:00-18:00 arasindadir. ben hep 17:00 de yaparadim.
test icin ilk idrar kesinlikle kullanilmaz.
hergun ayni damla sayisi kullanilir. yani hep 3 ya da hep 4 damla. bu bile sonucu etkiler.
testi yaptiktan sonra 10.dakikada foto cekin. diger gunle kiyaslamak icin.

kendimden ornek vereyim. ben 4 saat wc ye gitmeden bekledim. sivi almadim. her gun 17:00 de yaptim. 12. gun pik oldu ve yine ayni gun yunurta catladi. ben ateste olctugum icin ayni gun yumurtamin caladigindan eminim.
hatta adetim bitince 6. gunumdu. ilk kez yaptim. aksam saat 10 filandi. test pozitif cikti. yani o saatlerde yapilinca neden testin hata verdigini anladim. aslinda o gun yumurtlamamistim. o nedenle saat onemli.

umarim faydasi olur bilgilerin size de

teşekkür ederim.ben bu ay ilk defa kullanıyorum ve çok düzensiz saatlerde yaptım.damla sayısına dikkat etmedim. idrarımı tutmadım yani bu ay böyle acemilik ayı oldu. artık kısmet. bu bilgileri sonraki ay için saklıycam...tekrar teşekkürler

evet canım senin gidişat güzel.ben bu ay elime yüzüme bulaştırdım tam acemilik. sen aynı saatte mi yaptın testlari bi de testin markası ne?

Ilk gun sivi almim vardida yaptm yeni almstm oylesine ama diğer iki gn iki sat svi almadan hergn 4 te yapyrm hatta suanda hc bsy icmdm 4te bdaha
Yapcm bakalm ben interntten lacboquck dye sprs ettm bekledm gun gelmedi eczaneden o gelesye kadar galenik one steep diye bi marka aldm 5li smdi onda iki tane kaldi birini brazdan dgerini yarin yapcm intrnetten spars ettgmde dun geldi eğer Yarnda hala koyulasmaZsa internnten alddgmda devam edicem

hımm anladım canım bende laboquick kullanıyorum da senin eczaneden aldığın daha kaliteli ama. bende bu ay beceremedim bu ovülasyonu ama yumurtlama günümü herzamanki şekilde anladım bugün o iki parmak arasında uzayan sıvı geldi :) yani kaçırmamışım çok şükür ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…