Ovulasyon Sonuclarimi yorumlar misinjz???

Keros2735

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
113
39
28
36
Arkadaslsr 25kasimda regl oldum 5gun surdu hemen testelri yaomaya basladim sonra 4 ve 5aralik degerlendirildi sonra biraz usuttum galiba devam edemedik sonra bugun 11aralik ve sag kasigimda aksamdan beri batma var sizde bu bi dollenme mii yoksaa gecen hafta silik cikan cizgilerde yakalabamayan ovulasyon mu ovulasyon testlerim asagida

Eklentiler

• 20151208_195319.webp
    20151208_195319.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 97
8. Gün yumurtlama olmuş gibi görünüyo bu durumda 7.8.9. Günler aktif olmaliydiniz sanki. Ama tam bi koyulaşma olmamış bunun sebebi test öncesi 4 saat tuvalete gitmeyip sıvı tuketmemeliydiniz bide uyandiktan sonra en az 4-5 saat gecmeliydi

Sivi tuketedim ama off bilmiyorumm hepp daha koyuyuyakalamak icin bekledim sizce 7 8 9 da olmusmu yumurtlamada geciktik ozmaan

Döngün kaç gün? Bence ovulasyon bugün yarın gibi. Kaçırmamaşsın yani. Bence çalışmaya devam. 17. Gün bence eğer döngün 32 falanda normal.

Ben uc yill hap kullanipp birakincaa sonn 6aydirr oylee karistii kiiduzenimm 35 37 42 oluyookacc aydiirr yakalayamadikk o yuzdenn bi testle ilkk ayimm

Benimmm yumurta catlama problemim vardi onumuzdeki ayyy klomen baslayacaktimm ama saniriimmm yymurtam catladii okadt mutluyum kii hamis olmuss kadarsevincliyim

Back
X