Testin markası nedir acabaMerhaba arkadaşlar bu ay Ovülasyon testi yapmaya başladım adetim 7 sinde bitti 10 unda başladım 19 ekimde ve 20 ekimde iki çizgi koyuydu değerlendirdim 21 Ekim de t çizgisi c den daha koyu çıktı bugünğde değerlendireyimmi sizce üst üste değerlendirince sperm kalitesi düşer mi ne yapmalıyım
Artımed canımTestin markası nedir acaba
Silikleşmişse değerlendirmeye gerek yok değil miBence bugün değerlendirme yarın sabah ya da akşam değerlendir yarın sabah 1 test daha yap eğer silikleşmediyse akşam silikleştiyse mümkünse sabah canım
Var kuzum ilk silikleşmeyi gördüğün an ki 12 saat önemli sonraki günlerde artık önemsizleşiyor pik günü ve pik sonrası silikleşmede ilişki önemliSilikleşmişse değerlendirmeye gerek yok değil mi
Çok teşekkür ederimmVar kuzum ilk silikleşmeyi gördüğün an ki 12 saat önemli sonraki günlerde artık önemsizleşiyor pik günü ve pik sonrası silikleşmede ilişki önemli
Hayır mutlaka değerlendirin ben yüksek ihtimalle silikleşmeye başladığında gebe kaldımSilikleşmişse değerlendirmeye gerek yok değil mi
Tamamdır çok teşekkür ederimHayır mutlaka değerlendirin ben yüksek ihtimalle silikleşmeye başladığında gebe kaldım
Silikleşmiş mi sizceVar kuzum ilk silikleşmeyi gördüğün an ki 12 saat önemli sonraki günlerde artık önemsizleşiyor pik günü ve pik sonrası silikleşmede ilişki önemli
Hayır canım pik muhtemelen yarın akşama doğru çatlama olur. Benin şükür çatladı ama 3 gün pik kaldı tabi umudum hiç yok. Bak dün gece uyumadan kasıklarımda nabız atışı gibi sızlama hissettim dedim kesin çatlayacak sabah test yaptım silikleşmişti t belirgin şekilde c den açık renkli olur o zaman çatlamışsın demektirSilikleşmiş mi sizce
Hala koyu canmSilikleşmiş mi sizce
Bi can ve ya yorum yapın kızlar lutfenKızlar ben progynova kullanıyorum şu an ikincı kutum ve dört gündür ovulasın testim pozıtıf Çıkıyor ölçümün bıtmesinede beş günüm var sizce gebelikmidir
Gebelik testi yapın o söylediğiniz nedir bilmiyorum amaBi can ve ya yorum yapın kızlar lutfen
Ovulasyon yumurtlama testiGebelik testi yapın o söylediğiniz nedir bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?