Ovülasyon t çizgisi koyu

Pera322

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2025
21
0
1
26
Merhaba arkadaşlar bu ay Ovülasyon testi yapmaya başladım adetim 7 sinde bitti 10 unda başladım 19 ekimde ve 20 ekimde iki çizgi koyuydu değerlendirdim 21 Ekim de t çizgisi c den daha koyu çıktı bugünğde değerlendireyimmi sizce üst üste değerlendirince sperm kalitesi düşer mi ne yapmalıyım

Eklentiler

• image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 87
Bugun pik. Ama dün yaptıysanız bugün boş geçip yarın çatlamayı değerlendirin üst üste ilişki sperm kalitesini bozuyor

Testin markası nedir acaba

Bence bugün değerlendirme yarın sabah ya da akşam değerlendir yarın sabah 1 test daha yap eğer silikleşmediyse akşam silikleştiyse mümkünse sabah canım

Kızlar ben progynova kullanıyorum şu an ikincı kutum ve dört gündür ovulasın testim pozıtıf Çıkıyor ölçümün bıtmesinede beş günüm var sizce gebelikmidir

Silikleşmiş mi sizce
Hayır canım pik muhtemelen yarın akşama doğru çatlama olur. Benin şükür çatladı ama 3 gün pik kaldı tabi umudum hiç yok. Bak dün gece uyumadan kasıklarımda nabız atışı gibi sızlama hissettim dedim kesin çatlayacak sabah test yaptım silikleşmişti t belirgin şekilde c den açık renkli olur o zaman çatlamışsın demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…