Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TAKİBİ GEBELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zehra_5934

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
186
45
28
26
Kızlar ovulasyon testine bugün başladım bu şekilde çıktı napmam gerek ne anlamına geliyor ??

Eklentiler

• 16339522158877693674667630993311.webp
    50 KB · Görüntüleme: 100
Dünkü test daha belirgin ve koyu çıktı bugün biraz silinir dün değerlendirdik bugün de değerlendirmeyi düşünüyorum siz dunkine bakarak mı yorum yaptınız ?
Canım dün pik olmuş testin bu iyi bişi bugünde değerlendir yumurtlama halen devam ediyor 2 gün daha değerlendir bugünle birlikte 3 gün

Canım dün pik olmuş testin bu iyi bişi bugünde değerlendir yumurtlama halen devam ediyor 2 gün daha değerlendir bugünle birlikte 3 gün
Çok teşekkür ederim
Böyle 2 gün yumurtlama görürsen 4 gün değerlendirme eğer 1 gün görürsen 3 gün değerlendirme
Dünkünden sonra ovulasyon testim bugün bu şekilde çıktı çizgi neredeyse yok çok silik bu ne demek Peki? Ne yapmam gerekir değerlendirme yaptık bu hafta için

Çok teşekkür ederim

Dünkünden sonra ovulasyon testim bugün bu şekilde çıktı çizgi neredeyse yok çok silik bu ne demek Peki? Ne yapmam gerekir değerlendirme yaptık bu hafta için
Canim çatlama olmuş bugünu de değerlendir bir daha yapma test

Bu çatlama canım hayırlısı olsun inşallah umarım mucizen sana tutunur

Döllenme olduğunda vücudumuzda anlık hissedebiilcemiz veya herhangi hissedilen belirti olurmu ne kadar gün sonra olur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…