Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TAKİBİ GEBELİK

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döllenme olduğunda vücudumuzda anlık hissedebiilcemiz veya herhangi hissedilen belirti olurmu ne kadar gün sonra olur ?
Bunu hissetmek çok zor ama ben hissettim. adet günüm yaklastiginda kasiğımda cok degisik sanki buz gibi bir igne batması gibi bisey hissetmistim ama o hissin gebelik oldugunu tabiki test yapinca anladim..üstelik bu ovulasyon testiyle ögrendim hamile oldugumu :) :) adetime 2 gun kala dedim ya degisik bir batma vardi evdede gebelik testi yoktu dur dedim yumurtlama testi yapiyim allahimm 2 cizgi kopkoyu cıktı bu işte bir iş var 2 defa yumurtlamiş olamam dedim koşa kosa kan vermeye gittim hamileyim ben şoookk tabi
Cünku 6 kere negatif tup bebek geçmisim vardi mucizem doğal.yoldan geldi :))

Herkese merhaba. Biz de 1,5 yıldır istiyoruz. Femara, klomen, çatlatma iğnesi, rahim filmi, genetik testler, spermiyogram her yol denendi. Bu süreçte bir düşük, bir dış gebelik var. Hiçbir sorun yok ama sağlıklı gebelik olamadı. Hatta dış gebelikten bu yana yani 7 aydır hiç gebelik olmadı. Tedaviyi bıraktım artık, ısrarcı olmak istemedim, doğal akışına bırakıp Allah nasip ederse dedim... Bu ay ovülasyon testiyle takip edeceğim. Bir de zeytinyağında inciri deneyeceğim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler paylaşırız hep birlikte

Ovulasyonla bir çok arkadaşım kaldı bende keza öyle ilk denemede kaldım instagramdan bir gebenin günlüğünü takip et orada bir çok örnekleri var çeşitli bilgiler de veriyor ebru abla hakkınızda hayırlısı olsun

Onu da denedim teşekkür ederim. Ebru'nun testlerinden 2-3 kez aldım denedim dış gebelikten önceydi. Bu sefer laboquick aldım, bir de öyle deneyelim bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…