Ovulasyon takibi ile bebek bekleyenler..

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.431
448
Merhaba arkadaşlar sat 22 şubat ovulasyon takibine yarın başlıyorum bu ay 2. denemem umarım ilk ay gibi tüm belirtileri yaşayıp kırmızıyı görmem

Aslında bu sabah denedim 10.gün çok çok silik çıktı geçen ay 10.günde daha netti bu ay yumurtalama geç mi olur acaba ?ovulasyon takibini sürekli yapanlar her ay farklı günler mi lh yi pik görüyorlar bilgisi olan varsa yazabilir mi

önceden 28 günde bir olurdum ve 5 gün sürerdi canım iki aydır çiko.kisti alt üst etti bu ay 2 gün sürdü düşün ve hala ovu testinde de bişiy yok

ovulasyon takibiyle 2.ayımda hamileyim çok şükür
Canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun çok sevindim.. Bildirim gelmediği için cevap yazamamisim ve buraya da yazdığımı unutmusum beğeni yapmissin ordan gördüm valla kusura bakma ... darısı benim basıma artık reglim bir gün geçti

Benimde cikolata kistim var bana da umut oldun gerçekten Kozlenmis patates
canım çok teşekkür ederim çok şükür dr paran varsa tüp bebek yaptır uğraşma demişti bende paradan ziyade korundum hep deneyim olmazsa son çarem ameliyat aşı yada tüp olsun dedim oda çok iyi düşündün dedi ve reglme 10 gün kala farklıydı herşey regl 5 gün kala idrarda çok silik 2.çizgiyi gördüm dr a giittim daha çok yeni dedi beraberlik gününü düşünürsek 8 günlük bebek umarım sen de hamilesindir test yapmadın mı hiç birgün geçmiş

Çok mutlu oldum canım Rabbim ol deyince kimse önüne gecemiyor işte :))) test yapmadım çünkü klomen kullandım ilk defa o da gecikme yapıyormuş ama gogus acim çok fazla özellikle uçları... İlk bu ay bebek denedik daha yolun basindayim ben ama hemen olsun istiyorum çünkü daha öncesinde bi ameliyat geçirdim .. Sol yumurtalık rahime yapışık sağ da iki tane kist biri çikolata diğeri ilacın yaptığı bir kist ama benim hiçbir zaman şaşmaz adet günüm hayırlısı diyorum

Kızlar açıkcası biraz ümitsizdim çok uğrasarak hamile kalıcağımı düşündüm hep çünkü çok dr ameliyat ol dedi kistim 5 cm ve yapışık ağrı vardı ve dr bana paran varsa uşraşma tüp bbek yap dedi bende hiç denemedim deneyim olmazsa tüp bebek son çarem olur demiştim demek ki hamile kalınabilirmişBELİRTİLERİM beraberlikten sonra yani 7 marttan 3 gün sonrası ğöğüsümde karıncalanma(karıncalanma hiç kesilmeden hala devam ediyor) sanki süt akacakmış gibi göğüste damarlanma ,sanki sağ kasığımın üstünde birşey var gibi ve ve sağ kasık üstünde şimşek çakması gibi sancısı ağrı oldu kasıkta (başımız ağrıdığnda olur hani) ara ara batmalar ve sancı ,bel ağrım şimdilik 2 kez ağrıdı, lh piki 5 ve 6.gün 7.den sonra her an adet olacakmışım gibi ağrı , 6 gündür midem yanıyor ve gaz var hem midemde hem de bağırsaklarda,3 gün önce canım deli gibi badem(çağla) istedi şekerpancarı haşlaması da istedi,karnımı koruma içgüdüsü, üşüdüm belden aşağı özellikle ve bacak ağrıları oturduğum yerlerimde sancı girdi ara ara, 4 gün önce 2 ayrı dr randevu aldım kesin hamileyim diye öyle hissettim çünkü 14 marta silik testler yaptım 15 de kan testi verdim ve bugün hamile olduğumu öğrendim 14.den bu güne kadar toplam 45 test yapmışım o silik çizgi hiç değişmedi hep aynı kaldı ..umarım hcg yükselir kese kalp atımı herşey yolunda gider rabbim isteyen herkese nasip etsin

Fark ettim zaten canım :)) benimde gaz meme başı acıması kremsi beyaz renkte akıntı rahimde hafif seyirmeler kasık batmalari var ama en belirgin olan meme acısı... İnan Hic umudum yok benim sadece bir gun gecikti çünkü bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum çünkü hüsran olacak gibi hissediyorum
Not: kalça ve alt bacak ağrısı da cekiyorum ara ara :)

Allah ım gönlüne göre versin zamanı geldiğinde inşalah canım daha ilk ayın ben ilk kızımdan önce ilk korunmadığımda kesin hamileyim dedim kan testi verdim negatifti kızım 6 yaşında ilk korunmadığımda tüm hamile belirtisi yaşadım idrarda çıkmadı kan verdim yine havamı aldım psikolojik olarak etkilenmemek elinde değil

Benimki de psikolojik olabilir ..o yüzden çok kaptirmiyorm kendimi :)))

çok ümitlenme ama varsa vardır yoksa yok bence artık test yapmalısın. zaten ilk ayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…