Ovulasyon takibi pik çizgi bakar mısınız lütfen

kutupyildizi123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2024
110
22
13
32

Kızlar yukarıdan aşağı doğru bakarsanız her geçen gün koyulaştı. Son dört günün en son yaptığım bugünün testi değerlendirme yapıyorum. Size ovülasyon çizgisinin koyuluğu kaç gün sürdü merak ediyorum ve değerlendirmem gereken gün sayısına neye göre hesaplamam gerekiyor.( Bu arada dün bu saatlerde çatlatma iğnesi kullandım bir tane yumurtam 21 mm bir tanesi 20’nin üzerindeydi ama sanırım kist olmuştu. Kasıklarımda ağrı şişlik hissi var)

eğer eşinde sperm problemi yoksa bence 3 gün üst üste değerlendir.Koyuluk durumu kişiden kişiye değişiyor canım bazı yumurtalar geç olgunlaşıyor o yüzden bikaç gün koyu kalıyor

eğer eşinde sperm problemi yoksa bence 3 gün üst üste değerlendir.Koyuluk durumu kişiden kişiye değişiyor canım bazı yumurtalar geç olgunlaşıyor o yüzden kaç gün koyu kalıyor
eğer eşinde sperm problemi yoksa bence 3 gün üst üste değerlendir.Koyuluk durumu kişiden kişiye değişiyor canım bazı yumurtalar geç olgunlaşıyor o yüzden bikaç gün koyu kalıyor

İğnenin etkisi 36.saate gerçekleşiyor ama öncesi sonrası yani bence önümüzdeki (bugünde dahil) 4 5 günğ değerlendir derim

Eşimde sprem sorunu yok canım. Merak ettiğim bişey var yumurta 22mm yada 23mm de de çatlıyor ve gebelik olur mu? Yoksa o kadar büyürse kist mi direk yapıyor.? Kafam çok karıştı o yüzden pek sevinemiyorum 20 mmden büyük yumurtam olduğu için kist olur kafasına

Aynen canım dediğin gibi yapacağım. Çatlatma iğnesi yumurtayı kesin çatlatıyor mu bir bilgin var mı acaba

İğneden sonra 36.saatte çatlama gerçekleşir. İğneyi vurduğunuz saate 36 saat ekleyip değerlendirme yapın. Ertesi gün tekrar deneyebilirsiniz. Yumurtalar çatlamaya hazırlanıyor demek mi ağrı bunu gösteriyor iğnenin etkisinden kaynaklı bir durum. İğne etkisi geçene kadar ovülasyon ve gebelik testleriniz pozitif gösterecek.

Merak ettiğim bir şey var çatlatma iğnesi yumurtayı kesin çatlatıyor mu

Aynen canım dediğin gibi yapacağım. Çatlatma iğnesi yumurtayı kesin çatlatıyor mu bir bilgin var mı acaba
Çatlatıyor çoğunlukla ama kist de yapabiliyor mesela benim sağda yumurtam vardı iğne yaptım çatladı ama gebelik olmadı bide üstüne sol tarafda 6 cm kist oluştu ama herkeste farklı iğneyle gebe kalan çok arkadaşım var sen iyi düşün 3 günüde değerlendir 36.saati de kaçırma hatta öncesindede ilişki olsun derim

Benim testlerimede bakarmisiniz rica etsem kızlar en alttaki pembe olan gebelik testi ama emin değilim çünkü adete 9 gun var.

Eklentiler

• 1000074306.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…