Doğuma Hazırlık Ovulasyon takibi ve cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ovulasyon testinde piki gördükten ne kadar süre sonra ilişki oldu

• Piki görür görmez oldu / 1 sefer

OY: 2 15,4%
  • Pikten sonra çizgiler eşitlenince oldu /1 sefer

• Pikten sonra çizgi silikleşince oldu / 1 sefer

• Pikten sonra 3 gün boyunca hergün ilişki

OY: 4 30,8%
  • Pik günü ve ertesi gün 2 ilişki

OY: 3 23,1%

• Ankete Katılan
    13

Flower2

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
774
494
648
Erkek bebek anneleri ovulasyon testinde pik gördükten ne kadar süre sonra ilişki oldu

Ben ovulasyon testi kullanmadim ama hamile kaldigimda yumurtaliklarim ve kasiklarimda sislik ve yogun agri vardi o zaman iliski oldu ve erkek.

yumurtlama günü ilişkide erkek olur muhabbetini duymuştum ..veren allah yaratan allah amenahhh ama inanıyorum galiba ben bu teze ;)
bilimsel açıklamasıda şuymuş; erkek spermler yani y kromozom taşıyan spermler çok dayanıklı değiller hemen etkilerini kaybediyorlarmış o yüzeden yumurta çatladığı gün ilişkide erkekler yarışı önce götürdüğü için yumurta varsa döllüyorlar yoksa ölüyolar...kız spermler yani x kromozomlular da bikaçgün vucutta yaşayabiliyormış daha dayanıklı o yüzden diyelim ki ilişki oldu ama yumurta yok ertesi gün yumurta çatladığında hala yaşayan kız spermler döllüyormuş ..çok kaba bi tarifle anlattım tabi :)
yine de allah bilir :) :)

yumurtlama günü ilişkide erkek olur muhabbetini duymuştum ..veren allah yaratan allah amenahhh ama inanıyorum galiba ben bu teze :KK66:
bilimsel açıklamasıda şuymuş; erkek spermler yani y kromozom taşıyan spermler çok dayanıklı değiller hemen etkilerini kaybediyorlarmış o yüzeden yumurta çatladığı gün ilişkide erkekler yarışı önce götürdüğü için yumurta varsa döllüyorlar yoksa ölüyolar...kız spermler yani x kromozomlular da bikaçgün vucutta yaşayabiliyormış daha dayanıklı o yüzden diyelim ki ilişki oldu ama yumurta yok ertesi gün yumurta çatladığında hala yaşayan kız spermler döllüyormuş ..çok kaba bi tarifle anlattım tabi :)
yine de allah bilir :) :)

Sizin ilişki pikten ne kadar süre sonra oldu?

Ovülasyon testi yapıyordum. 2 gün pik oldu 2nci gün akıntım olmuştu. Pik olmadan bi gün önce ve pik olduğu günler ilişki oldu daha olmadı. Yani 3 gün ilişki oldu üst üste. 10 aylık oğlum var şimdi 🙏🏻

Ovülasyon testi yapıyordum. 2 gün pik oldu 2nci gün akıntım olmuştu. Pik olmadan bi gün önce ve pik olduğu günler ilişki oldu daha olmadı. Yani 3 gün ilişki oldu üst üste. 10 aylık oğlum var şimdi 🙏🏻

sabah mı gece mi oldu ilişki? çin takvimi falan tutuyor muydu?

Back
X