- 25 Mayıs 2023
- 1.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 372
- 43
- 32
- Konu Sahibi pinarparlayann
-
Rica ederimçok tşk ederim bilgi için umarım mesaj size geliyordur
Rica ederimbirine cevap yazmak için yazılan yorumun altında yorumla yazıyor oraya basarak kişiye yorum yabılabılıyo küçük bi biligilendirme
Zamanla alışırsın ama söyleyim bağımlılık yapıyo buralarÇok çok tşkler alakanız için yeni üye oldum çözeceğim zamanla inş
Vallahi ben çok sevdim üye olmadan takip ediyordum faydalı oluyorsunuz birbirinize ne güzelZamanla alışırsın ama söyleyim bağımlılık yapıyo buralar
Evet insan herşey hakkında fikir alış verişi yapabiliyo burdaVallahi ben çok sevdim üye olmadan takip ediyordum faydalı oluyorsunuz birbirinize ne güzel
Kaç günde bir regl oluyorsun canım 21 miArkadaşlar yeni üyeyim hep takip ediyorum bana bir fikir verir misiniz 16 Mayıs regl başlancı 19 bitiş 23 ünde test yapmaya başladım tecrübeli kardeşlerimden fikir istiyorum
Belli olmuyor bazen 23 28 gün arasıKaç günde bir regl oluyorsun canım 21 mi
Belli olmuyor bazen 23 28 gün
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur.Belli olmuyor bazen 23 28 gün arası
Merhaba ne yaptınız acaba hamilelik var mı zaman geçmiş üstünden ama inşallah görürsünüzKusura bakmayın rahatsız ediyorum yorumlar mısınız
Maalesef yumurta takibi klomen başladım bugün iğnenin 7.günü beklemediymMerhaba ne yaptınız acaba hamilelik var mı zaman geçmiş üstünden ama inşallah görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?