Ovülasyon tarihim beklenenden erkendi. Gebelik testini ne zaman yapmalıyım ?

326

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
62
51
88
Takvim hesabına göre 16 şubatta ovülasyon görülüyordu ancak kaset ovülasyon testi yapmıştım ve 13 şubatta pik, 14 şubatta ovülasyon gerçekleşmişti. Takvimi göre beklenen adet tarihim 2 marttı. Takvimden daha erken ovülasyon gerçekleştiği için daha erken adet olacağım sanırım değil mi ? Yani 28 şubatta gebelik testi yapmalı mıyım değil mi arkadaşlar ?

Cinsel ilişki üstünden 12 gün geçtiğinde test yapabilirsiniz

Takvim hesabına göre 16 şubatta ovülasyon görülüyordu ancak kaset ovülasyon testi yapmıştım ve 13 şubatta pik, 14 şubatta ovülasyon gerçekleşmişti. Takvimi göre beklenen adet tarihim 2 marttı. Takvimden daha erken ovülasyon gerçekleştiği için daha erken adet olacağım sanırım değil mi ? Yani 28 şubatta gebelik testi yapmalı mıyım değil mi arkadaşlar ?
benim ovulasyonda 17 subat oldu ben de 1 Marti bekliyorum 28 gunde bir adet icin

belirtileriniz var mi

Hafif kasık ağırısı, hafif karın ağrısı, vajinal sekresyonda artış var sadece. Bunlar sadece hamilelik için yeterli midir bilmiyorum. İnşallah hamileyimdir.

belirtileriniz var Hafif kasık ağırısı, hafif karın ağrısı, vajinal sekresyonda artış var sadece. Bunlar sadece hamilelik için yeterli midir bilmiyorum. İnşallah hamileyimdir

Hafif kasık ağırısı, hafif karın ağrısı, vajinal sekresyonda artış var sadece. Bunlar sadece hamilelik için yeterli midir bilmiyorum. İnşallah hamileyimdir.
insallah ne zaman kan vermeyi dusunuyorsunuz

Back
X