• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon test sonucuma bakar mısınız?

melodisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
12
0
1
26
En sondaki bugün zaten tarihi belirttim adetim 28 günde bir olur düzenlidir en son adet tarihim 9 Ekim ilk kez Ovulasyon kullanıyorum yardımcı musunuz takvimim 14.gün yumurtlama gösteriyor ama test böyle çıktı ve bugün 12.gün sizdice yumurtlama mı?

Eklentiler

• IMG_0316.webp
    IMG_0316.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 53
En sondaki bugün zaten tarihi belirttim adetim 28 günde bir olur düzenlidir en son adet tarihim 9 Ekim ilk kez Ovulasyon kullanıyorum yardımcı musunuz takvimim 14.gün yumurtlama gösteriyor ama test böyle çıktı ve bugün 12.gün sizdice yumurtlama mı?
Pik olmakla olmamak arasında şuan
Gece bir daha tekrarlayın testi
Silik çıktığında yumurtlama gerçekleşmiş olacak
Pik çıkması yumurta çatlamak üzere demek

Pik olmakla olmamak arasında şuan
Gece bir daha tekrarlayın testi
Silik çıktığında yumurtlama gerçekleşmiş olacak
Pik çıkması yumurta çatlamak üzere demek
Yanıtladığınız için çok teşekkür ederim 3 gündür düzenli ilişki oluyor testi saat kaç gibi tekrarlamalıyım arasından kaç saat geçmesi gerek saat 17:00 da yaptım

Yanıtladığınız için çok teşekkür ederim 3 gündür düzenli ilişki oluyor testi saat kaç gibi tekrarlamalıyım arasından kaç saat geçmesi gerek saat 17:00 da yaptı
Çok abanmışsınız ilişkiye 😅 Hergğn yapılan ilişkide sperm sayısı az olur

Akşam 10-11 gibi yapın bakalım bilmem ki

Çok abanmışsınız ilişkiye 😅 Hergğn yapılan ilişkide sperm sayısı az olur

Akşam 10-11 gibi yapın bakalım bilmem ki
1 yıllık eviliyim geri çekilmeyle korunuyorduk kadın doğum doktorum adet başlangıcından sonra 9.gün başla dedi onu dinledim haha 😅

Tam Pik olmuş daha çatlamamış ama
Bu koyuluktan sonra
Silik çıkarsa çatlamış demektir ilişki şart
Alttaki bugün yaptığım sanki silikleşme var gibi emin olamadım yumurtlama olmuş mu? Dün daha pik gibi

Eklentiler

• 676A3A71-C613-4FDF-99B2-F8080C3762E9.webp
    676A3A71-C613-4FDF-99B2-F8080C3762E9.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 26
Back
X