Ovulasyon test yardım

ecem321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2023
2
2
1
36
IMG_8620.jpeg
Merhaba herkese bu ayın 6 sında adetim bitti 9unda test yapmaya başladım yapmaya devam etmeli miyim yoksa Değerlendirilmesi gereken gün mü çok arada kaldım yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ♥️

Eklentiler

• IMG_8620.webp
    IMG_8620.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 37
Eki Görüntüle 3316174 Merhaba herkese bu ayın 6 sında adetim bitti 9unda test yapmaya başladım yapmaya devam etmeli miyim yoksa Değerlendirilmesi gereken gün mü çok arada kaldım yardımcı olursanız çok mutlu olurum. ♥️
Benimde adetim altısında bitti benimde ovulasyon testim hep silik çizgili çıkıyor ben 8 9 10 hep ilişkiye girdim halada dikkat edicen yumurtlama takvimde 13 14 15 16 gösteriyor daha yüksek doktorunda bu tarihleri dedi sizde ilişkiye girmeye başlayın ama dediğim tarihlerde daha dikkat edin o günler çok önemli bende çocuk istiyorum inşallah bu ay tutar ya dua edin lütfen yumurtlama bitincede 2 günde bir ilişki daha güvenceli olabilir bakalım ya herşeyi deniyorum artık bakalım

Benimde adetim altısında bitti benimde ovulasyon testim hep silik çizgili çıkıyor ben 8 9 10 hep ilişkiye girdim halada dikkat edicen yumurtlama takvimde 13 14 15 16 gösteriyor daha yüksek doktorunda bu tarihleri dedi sizde ilişkiye girmeye başlayın ama dediğim tarihlerde daha dikkat edin o günler çok önemli bende çocuk istiyorum inşallah bu ay tutar ya dua edin lütfen yumurtlama bitincede 2 günde bir ilişki daha güvenceli olabilir bakalım ya herşeyi deniyorum artık bakalım
çok teşekkür ederim cevabınız için kararsız kaldım bende ilk defa bu teste başladım. İnşallah sağlıkla hamilelik haberlemizi de alırız kısa zamanda🙏🏼

çok teşekkür ederim cevabınız için kararsız kaldım bende ilk defa bu teste başladım. İnşallah sağlıkla hamilelik haberlemizi de alırız kısa zamanda🙏🏼
İnşallah ya bende hala o günden beri yapıyorum net 2. Çizgiyi göremedim ama bulanık silik çizgi hep çıkıyor ben genellikler 2 günde bir değerlendiriyorm umarım inşallah olur

Back
X