- 2 Mayıs 2025
- 53
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi eminenergis
-
Fotoğraf at bakalım.oladabiliyor olmayadabiliyorOvulasyon testi reglimin 9.gününden beri 2.çizgi silik olarak başlayıp 12.günde tamamen 2 çizgide koyu oldu ve 19.gündeyim 2.çizgi hala koyu renkte hamilelik durumum mu var acaba kızlar?
5 gün var reglime sizce beklemeli miyimBı kan testi mi yaptirsaniz böyle çok örnekler var çünkü
Yumurtlama dönemindeki kötülükle aynı çıkıyor günlerdir erken gebeliği 1,2 gün kala yapın diyorlar ben de alayım olmazsa bekleyemeyeceğimBeklerseniz daha iyi olur aslında ama dayanamam diyorsanız erken gebelik testi de deneyebilirsin istersen ben çok heyecanlı bir tip olduğum için öyle yapardım
İnşallah canım hayırlısıylaAyhh inşallah güzel haberlerle gelirsin
Ben de öyle hissediyorum canım hayırlısıyla olsun ALLAH bebeği ihtiyacın olduğu anda gönderirmiş benim de ona çok ihtiyacım var bu aralarGebelik olabilir hayırlı olsun
Benimde ovulasyon testim dört gündür koyu bir şekilde ilerliyor. Belirti olarak sadece meme uçlarım çok fazla ağrıyor dokunamiyorum bile ve dün akşam siddetli kasik ağrım ve alt karnım ağrıyordu bugün ağrı yok beklemedeyimBu şekilde sürekli
Sende belirtiler var canım hamile olabilirsin bende çok hafif kramp var ve göğüslerim aşırı şiştiBenimde ovulasyon testim dört gündür koyu bir şekilde ilerliyor. Belirti olarak sadece meme uçlarım çok fazla ağrıyor dokunamiyorum bile ve dün akşam siddetli kasik ağrım ve alt karnım ağrıyordu bugün ağrı yok beklemedeyim
Adetlerim düzensiz baya bu yüzden bu ay ovulasyon takibi yapmadım. Perşembe öylesine göğsüme dokununca fark ettim agriyorlardi. Yumurtlamami yoksa gebelik mi bilmiyorum. Daha önce hiç bu kadar meme ucu hassasiyeti yasamamistm.Sende belirtiler var canım hamile olabilirsin bende çok hafif kramp var ve göğüslerim aşırı şişti
İnşallah güzel haberler alırsınızAdetlerim düzensiz baya bu yüzden bu ay ovulasyon takibi yapmadım. Perşembe öylesine göğsüme dokununca fark ettim agriyorlardi. Yumurtlamami yoksa gebelik mi bilmiyorum. Daha önce hiç bu kadar meme ucu hassasiyeti yasamamistm.
İnşallahİnşallah güzel haberler alırsınız
Ne güzel anlatmışsın canım ALLAHIM sana en kısa zamanda bebiş haberi verdirsin hayırlısıylaOlmazsa da umudunuzu kesmeyin lütfen bakın ben asla kesmiyorum böyle diyorum çünkü 3 kez myom 1 kez kist ameliyatı oldum en son doktorlar rahmin alınması için baskı yaptılar yine de aldırmadım şimdi myom tekrarladı hem de son ameliyattan 2 ay sonra su an 4.5 cm buna rağmen umudumu kesmeden devam ediyorum evet bazen üzülüyoruz düşüyoruz ama yine de umut en güzelidir bunları size motivasyon olarak yazıyorum sadece şimdi son ameliyattan 6. ayım yeni bitti ve ben de sizlerle birlikte deniyorum
Canım senin regliye ne kadar süre varAdetlerim düzensiz baya bu yüzden bu ay ovulasyon takibi yapmadım. Perşembe öylesine göğsüme dokununca fark ettim agriyorlardi. Yumurtlamami yoksa gebelik mi bilmiyorum. Daha önce hiç bu kadar meme ucu hassasiyeti yasamamistm.
Aminn inşallah burada bebişleri de konuşuruzNe güzel anlatmışsın canım ALLAHIM sana en kısa zamanda bebiş haberi verdirsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?