Ovulasyon testi 10 gündür çift çizgi neden acaba kızlar

eminenergis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
53
25
3
32
Ovulasyon testi reglimin 9.gününden beri 2.çizgi silik olarak başlayıp 12.günde tamamen 2 çizgide koyu oldu ve 19.gündeyim 2.çizgi hala koyu renkte hamilelik durumum mu var acaba kızlar?

Ovulasyon testi reglimin 9.gününden beri 2.çizgi silik olarak başlayıp 12.günde tamamen 2 çizgide koyu oldu ve 19.gündeyim 2.çizgi hala koyu renkte hamilelik durumum mu var acaba kızlar?
Fotoğraf at bakalım.oladabiliyor olmayadabiliyor

Beklerseniz daha iyi olur aslında ama dayanamam diyorsanız erken gebelik testi de deneyebilirsin istersen ben çok heyecanlı bir tip olduğum için öyle yapardım

Beklerseniz daha iyi olur aslında ama dayanamam diyorsanız erken gebelik testi de deneyebilirsin istersen ben çok heyecanlı bir tip olduğum için öyle yapardım
Yumurtlama dönemindeki kötülükle aynı çıkıyor günlerdir erken gebeliği 1,2 gün kala yapın diyorlar ben de alayım olmazsa bekleyemeyeceğim

Bu şekilde sürekli
Benimde ovulasyon testim dört gündür koyu bir şekilde ilerliyor. Belirti olarak sadece meme uçlarım çok fazla ağrıyor dokunamiyorum bile ve dün akşam siddetli kasik ağrım ve alt karnım ağrıyordu bugün ağrı yok beklemedeyim

Eklentiler

• IMG_20250524_220230.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 90
Sende belirtiler var canım hamile olabilirsin bende çok hafif kramp var ve göğüslerim aşırı şişti

Sende belirtiler var canım hamile olabilirsin bende çok hafif kramp var ve göğüslerim aşırı şişti
Adetlerim düzensiz baya bu yüzden bu ay ovulasyon takibi yapmadım. Perşembe öylesine göğsüme dokununca fark ettim agriyorlardi. Yumurtlamami yoksa gebelik mi bilmiyorum. Daha önce hiç bu kadar meme ucu hassasiyeti yasamamistm.

Olmazsa da umudunuzu kesmeyin lütfen bakın ben asla kesmiyorum böyle diyorum çünkü 3 kez myom 1 kez kist ameliyatı oldum en son doktorlar rahmin alınması için baskı yaptılar yine de aldırmadım şimdi myom tekrarladı hem de son ameliyattan 2 ay sonra su an 4.5 cm buna rağmen umudumu kesmeden devam ediyorum evet bazen üzülüyoruz düşüyoruz ama yine de umut en güzelidir bunları size motivasyon olarak yazıyorum sadece şimdi son ameliyattan 6. ayım yeni bitti ve ben de sizlerle birlikte deniyorum

Ne güzel anlatmışsın canım ALLAHIM sana en kısa zamanda bebiş haberi verdirsin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…