- 2 Mayıs 2025
- 53
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi eminenergis
-
İnşallah canımAminn inşallah burada bebişleri de konuşuruz
Normalde regl çok düzensiz yani zamanı yok ilaçla anca. Yumurtalıklarımda sıkıntı yok ama kanda pcos çıkıyor. Geçen ayin 28 inde regl olmuştum. Bir önceki yumurtlamamda hiç bu kadar ağrı cekmemistm göğüs ucundan yana. Prodoctor test aldım Sabah yapacağım ilk idrarla daha iyi sonuç veriyor. 9 aydır istiyorum. Rabbim bizlere nasip etsin. AminCanım senin regliye ne kadar süre var
AmiinnAminn inşallah burada bebişleri de konuşuruz
Amin canım ALLAHIM gönlünden geçeni önüne sersin pcosa çare yok muNormalde regl çok düzensiz yani zamanı yok ilaçla anca. Yumurtalıklarımda sıkıntı yok ama kanda pcos çıkıyor. Geçen ayin 28 inde regl olmuştum. Bir önceki yumurtlamamda hiç bu kadar ağrı cekmemistm göğüs ucundan yana. Prodoctor test aldım Sabah yapacağım ilk idrarla daha iyi sonuç veriyor. 9 aydır istiyorum. Rabbim bizlere nasip etsin. Amin
Malesef tedavisi yokAmin canım ALLAHIM gönlünden geçeni önüne sersin pcosa çare yok mu
Ben gebelik testine güvenmiyorum canım biraz daha bekle kan verMalesef tedavisi yokTest yaptım negatif. Ovulasyon testleri hep pozitif çift kırmızı çizgi. Göğüs uçlarım ilk defa boyle. Bugün kan vermeyi düşünüyorum netlik kazansn varsa birşey kanda çıkar yoksa da yumurtam çatlamamis kiste dönüşmüş olabilir.
Kan verdim negatif çıktı.Ben gebelik testine güvenmiyorum canım biraz daha bekle kan ver
Hayırlısı olsun canım sıkma canınıKan verdim negatif çıktı.hayırlısı Allah'tan
Teşekkür ederim canım. Bakalım Allah ne zaman nasip edecek. Allah sana da hayirli evlatlar nasip etsin en kısa zamandaHayırlısı olsun canım sıkma canını
Teşekkür ederim canım. Bakalım Allah ne zaman nasip edecek. Allah sana da hayirli evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Çok teşekkür ederim inşallah sizler için de en güzeli ve en hayırlısı olurBebiş geleceği zamanı bilir Allahım buraya güzel haberlerini de yazdırsın inşallah üzülme umutsuzluğa da kapılma
Amin canım ALLAHIN İzniyle buraya güzel haberlerinizi yazarsanız inşa sevinçleTeşekkür ederim canım. Bakalım Allah ne zaman nasip edecek. Allah sana da hayirli evlatlar nasip etsin en kısa zamanda
Test yaptın mıKızlar benim bugün regli günüm asla şaşmaz ne ağrı var ne sancı ben anlamadım bu işi
Erken gebelik yaptım onda negatif çıktıTest yaptın mı
Biraz daha vakit var demek ki ne kadar kaldı reglineErken gebelik yaptım onda negatif çıktı
Erken gebelik yaptım onda negatif çıktı
Çok stres yaptım duygu durumum bi tuhaf oldu canımAyh pardon bugün demiştiniz zaten 2 gün daha geçerse kan testinde illa ki çıkar bı de stres yapmamak gerek
Stresle de çok etkiliyoruz kendimizi engellemek çok zor biliyorum da işte bazen oluruna bırakmak gerekiyorÇok stres yaptım duygu durumum bi tuhaf oldu canım
Kesinlikle canın hayırlısı olsunStresle de çok etkiliyoruz kendimizi engellemek çok zor biliyorum da işte bazen oluruna bırakmak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?