- 30 Aralık 2024
- 158
- 51
- 13
- 22
- Konu Sahibi eminenergis
He benimki erken değil normal yaArtimed erken gebelik testi bana yanlış sonuç verdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He benimki erken değil normal yaArtimed erken gebelik testi bana yanlış sonuç verdi
HeYani beklenen adet tarihiniz![]()
Yalancıymış , bebe time yaptım bu sabah hiçbişey çıkmadıArtimed çoğunlukla yalancı pozitif çıkarıyor başka test deneyin daha iyi olur net sonuç için
Evet malesef artimed öyle kesinlikle piyasadan toplatılması lazım. Çoğu kadına hayal kırıklığı yasatiyorYalancıymış , bebe time yaptım bu sabah hiçbişey çıkmadı
Maalesef ya gerçekten öyle , çok üzüldüm . Hayırlısı..Evet malesef artimed öyle kesinlikle piyasadan toplatılması lazım. Çoğu kadına hayal kırıklığı yasatiyor
Gebelik olabilir ben hamileyim ovülasyın testim hep koyu çıkıyor ya test yapın ya da kan verinBu şekilde sürekli
Büyük ihtimalle bende gebeyim ama testi iki üç gün sonra vermek istiyorum bakalimGebelik olabilir ben hamileyim ovülasyın testim hep koyu çıkıyor ya test yapın ya da kan verin
Regl geçtikten sonra test yapınca çıktı bendeBüyük ihtimalle bende gebeyim ama testi iki üç gün sonra vermek istiyorum bakalim
Kan verdin mi canım Kanda ne kadar çıktı?Regl geçtikten sonra test yapınca çıktı bende
Verdim canım beta 2 gün önce 6700 küsürdüKan verdin mi canım Kanda ne kadar çıktı?
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahVerdim canım beta 2 gün önce 6700 küsürdü
Yarına randevu aldım canım her şeyi yarın öğrenicem hatta azca bi kanamam oldu endişeliyimMaşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahkaç haftalık bu değere göre
Adetin kaç gün gecikti de kan verdin maşallah değerin iyi ikiz olabilir mi çünkü daha ilk haftalarsa ihtimal var değerin yüksekYarına randevu aldım canım her şeyi yarın öğrenicem hatta azca bi kanamam oldu endişeliyim
10 gün gecikti canımAdetin kaç gün gecikti de kan verdin maşallah değerin iyi ikiz olabilir mi çünkü daha ilk haftalarsa ihtimal var değerin yüksek