- 2 Mayıs 2025
- 53
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi eminenergis
Kızlar bugün kan versem çıkar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam yine ikisini de alırdım galibaRegl 2 gün geçti erken gebelik mi normal gebelik testi mi alsam
sizinle aynı durumdayım bi de üzerine ara kanamam başladı yumurtlamadan sonra ve hala devam ediyor şu anda da adet oldum galiba. Belki de ovulasyon testlerine çok güvenmemek lazım ben artık test yapmayıp salacağım artıkOvulasyon testi reglimin 9.gününden beri 2.çizgi silik olarak başlayıp 12.günde tamamen 2 çizgide koyu oldu ve 19.gündeyim 2.çizgi hala koyu renkte hamilelik durumum mu var acaba kızlar?
Canım regli de gecikti saati bile şaşmazdısizinle aynı durumdayım bi de üzerine ara kanamam başladı yumurtlamadan sonra ve hala devam ediyor şu anda da adet oldum galiba. Belki de ovulasyon testlerine çok güvenmemek lazım ben artık test yapmayıp salacağım artık
Doktora gittin miYumurtlama olduğuna emin olsam değerlendireceğim ama bu kadar uzun süreceğini sanmıyorum
Yapacağım canımBen olsam yine ikisini de alırdım galiba
Ay canımsın ne kadar içten bir yorum 1 saate çıkmış olacak sonuç ALLAHIM en kısa zamanda senin hayırlı bebek haberini verdirsinKaç gündür seninle birlikte aynı heyecanı yaşıyorum senle inan hayırlı haberlerini duyacağız inşalllah![]()
çıktı mı acaba sonucunuz?Ay canımsın ne kadar içten bir yorum 1 saate çıkmış olacak sonuç ALLAHIM en kısa zamanda senin hayırlı bebek haberini verdirsin![]()
ArtimedHangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz acaba?
Çıktı canım hamileyim elim ayağım titriyor sevinçtençıktı mı acaba sonucunuz?
çok sevindim tebrik ederim. Ovulasyon testinin yumurtlamadan beri pozitif miydi peki?Çıktı canım hamileyim elim ayağım titriyor sevinçten
Allahımmmm gerçekten ben ağladım şu an ekran başında Allahım sağlıkla aldırsın kucağına inan çok mutlu oldumÇıktı canım hamileyim elim ayağım titriyor sevinçten
Canımsın sana hep dua edeceğim bana destek oldunAllahımmmm gerçekten ben ağladım şu an ekran başında Allahım sağlıkla aldırsın kucağına inan çok mutlu oldum
Evet canım ondan şüphelendim zaten erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı Regl geçince sağlıklı sonuç veriyorçok sevindim tebrik ederim. Ovulasyon testinin yumurtlamadan beri pozitif miydi peki?
Aminn çok teşekkür ederimCanımsın sana hep dua edeceğim bana destek oldunALLAHIM gönlünden geçeni önüne sersin
Geçen ay hsg çekilmiştim onun payı var muhtemelen canım