- 2 Mayıs 2025
- 53
- 25
- 3
- 32
- Konu Sahibi eminenergis
Amin canım benim teli elime aldım koyuldum araştırmayaAminn çok teşekkür ederimŞimdi yeni araştırmalar yolu sana Allahım hep böyle mutlu etsin sağlıkla al kucağına hayırlı bir evlat versin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim teli elime aldım koyuldum araştırmayaAminn çok teşekkür ederimŞimdi yeni araştırmalar yolu sana Allahım hep böyle mutlu etsin sağlıkla al kucağına hayırlı bir evlat versin
![]()
Önermiyolar genelde naptınızKızlar acil alttan muayene tehlikeli mi doktor istedi acildeyim
BetaHcg 441 çıktı canım 2 gün sonra tekrar verin kan dedi alttan izin vermedimÖnermiyolar genelde naptınız
Göğüs ucu hassasiyeti benim de çoktu. İlk ve tek en net belirtimdi. Umarım siz de pozitif görürsünüzBenimde ovulasyon testim dört gündür koyu bir şekilde ilerliyor. Belirti olarak sadece meme uçlarım çok fazla ağrıyor dokunamiyorum bile ve dün akşam siddetli kasik ağrım ve alt karnım ağrıyordu bugün ağrı yok beklemedeyim
Malesef yumurtam çok geç çatladıgi için aşırı derecede göğüs ucu ağrısı ve yanmasi yaşadım tabi catlamadan sonra halen daha devam ediyor. Dört gün oldu. Bugün arada gelen kasik batması alt karın ağrısı oluyor. Hayırlısı Allah'tanGöğüs ucu hassasiyeti benim de çoktu. İlk ve tek en net belirtimdi. Umarım siz de pozitif görürsünüz
Bu güzel birşey. Çünkü yumurta çatlayınca progesteron yükseliyor rahim duvarını kalınlaştıran hormon. Yani embriyo tutunsun diye. Bu da göğüs hassasiyeti,bel ağrısı yapıyor. Hatta duygusallık,ağlama modu sinir moduMalesef yumurtam çok geç çatladıgi için aşırı derecede göğüs ucu ağrısı ve yanmasi yaşadım tabi catlamadan sonra halen daha devam ediyor. Dört gün oldu. Bugün arada gelen kasik batması alt karın ağrısı oluyor. Hayırlısı Allah'tan![]()
AYnen oyle. Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınızBu güzel birşey. Çünkü yumurta çatlayınca progesteron yükseliyor rahim duvarını kalınlaştıran hormon. Yani embriyo tutunsun diye. Bu da göğüs hassasiyeti,bel ağrısı yapıyor. Hatta duygusallık,ağlama modu sinir moduhepsi bu hormon yüzünden. Yani insanlar bunları erken gebelik belirtisi diye anıyor ama progesteron yüzünden oluyor: zaten bu yüzden adet ve gebelik belirtileri aynı. Demem o ki hormonlarınız güzel çalışıyor. Allah nasip etsin de pozitif görün sağlıkla hayırla inşaAllah
![]()
Hayırlı uğurlu olsun inşallahÇıktı canım hamileyim elim ayağım titriyor sevinçten
Ben ayın 25 ve 25. İnde yumurtlama gördüm koyu bir pik hemde ilk defa. Sonraki günler kırmızıya döndü ama siliklesmedi hiç. 24-28 arası hep aynıydı. 29 unda doktora gittim goguslerden dolayi doktor herhangi birşey demedi ultrason da yumurta görmedi evet gittim ovlsym testi yaptim catlamisti değerlendirdim o günden beri hafif de olsa alt karın ağrısı ve sol kasıkda arada batmalar oluyor tabi göğüslerim ve göğüs uçlarım hala ağrıyor. Diğer hiçbir belirti yok bel sırt falan. Bakalım bekliyorum. Siz catlamadan hemen sonra belirti gördüğünüz mu yoksa ileriki günlerde mi gördünüz. Yoğun veya hafif düzeyde miydi belirtilerBu güzel birşey. Çünkü yumurta çatlayınca progesteron yükseliyor rahim duvarını kalınlaştıran hormon. Yani embriyo tutunsun diye. Bu da göğüs hassasiyeti,bel ağrısı yapıyor. Hatta duygusallık,ağlama modu sinir moduhepsi bu hormon yüzünden. Yani insanlar bunları erken gebelik belirtisi diye anıyor ama progesteron yüzünden oluyor: zaten bu yüzden adet ve gebelik belirtileri aynı. Demem o ki hormonlarınız güzel çalışıyor. Allah nasip etsin de pozitif görün sağlıkla hayırla inşaAllah
![]()
![]()
Merhaba benimde adet günüm pcosum var sizce neden böyle çıkıyorFotoğraf at bakalım.oladabiliyor olmayadabiliyor
Gebelik olabilir test yapınMerhaba benimde adet günüm pcosum var sizce neden böyle çıkıyor
Artimed çoğunlukla yalancı pozitif çıkarıyor başka test deneyin daha iyi olur net sonuç içinKızlar merhaba , cevap yazarsanız mutlu olurumbende pcos var geçen ay kimyasal gebelik yaşadım , sonra 43.günümde adet oldum sandım ama günde 1 defa hafif kahverengi akıntım oldu sadece Buda 4 gün sürdü sonra bitti. Şimdi biteli 4 gün oldu sabah test yaptım 15 dk içinde çok silik bi çizgi çıktı markası artimed burda çoğu kişi güvenilir değil falan yazdığı için bilemedim ya , sizce ?
İnşallah bir kaç gün geçsin denerim dedim , eşime de bişey söylemedim daha yoksa diye falanArtimed çoğunlukla yalancı pozitif çıkarıyor başka test deneyin daha iyi olur net sonuç için
Bat ne zaman sizinİnşallah bir kaç gün geçsin denerim dedim , eşime de bişey söylemedim daha yoksa diye falan![]()
Bat ne oluyordu yaBat ne zaman sizin
Evet birkaç gün daha bekleyin başka test yapın inşallah hayırlı güzel haberler alirsiniz
Sağ ol canım benim ALLAH gönlüne göre versinHayırlı uğurlu olsun inşallah![]()