Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabiniz için. Sanki durdukca koyulasiyor 14 ü yeni yaptım ondan rengi açık gibi geldi bana bilmiyorum ama bu normal mi 3 gündür pozitif çıkması13 te pik yapmis gibi.devam et silincek gibi 14 te siliklesmis gibi biraz
Rica ederim.yumurtlama uzun sürmüs olabilir.benimde bu ay 2 gün sürmüstu simdi hamileyimTeşekkür ederim cevabiniz için. Sanki durdukca koyulasiyor 14 ü yeni yaptım ondan rengi açık gibi geldi bana bilmiyorum ama bu normal mi 3 gündür pozitif çıkması
Insallah.evet degerlendir siliklesecektir bi kac guneNe kadar güzel darısı başıma inşallah bugünleri değerlendiriyorum zaten ama silikleştigini görsem daha iyi olacaktı
Merhaba gebelik testi gibi aynıya bu testler nasıl yapılıyor nasıl çalışıyor bana da anlatır mısınız rica etsem. Alıp denemeyi düşünüyorum da
peki teşekkürlerMerhaba gebelik testi gibi aynı
Benimde adet sonrası testler bu şekilde yumurta çatlayamıyor mu acabaRica ederim.yumurtlama uzun sürmüs olabilir.benimde bu ay 2 gün sürmüstu simdi hamileyim![]()
Hamile olabilirmisin.bi gebelik testi yap benceBenimde adet sonrası testler bu şekilde yumurta çatlayamıyor mu acaba
Gebelik testi negatif çıktı ve bunlar hemen adet sonrası hemen gebelik olması mümkün müHamile olabilirmisin.bi gebelik testi yap bence
Belki üstüne görmedir.bu kadar koyu artardarda normal deil cunkuGebelik testi negatif çıktı ve bunlar hemen adet sonrası hemen gebelik olması mümkün mü
Bugünde koyu kahve akıntı geldi gebelik olsa testte çıkmaz mıydıBelki üstüne görmedir.bu kadar koyu artardarda normal deil cunku