Ovulasyon testi acil yardım (pik)

asya92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
27
18
3
33
Kızlar merhaba 2yıllık evliyiz 2 aydır bebek düşüncelerimiz yoğunlaştı geçen Ay denemeler yapmıştık bu ay ovulasyon testi ile hareket ettik testlerimi ekliyorum adet başlangıcım 14 Mayıs 18 Mayıs bitiş 7.günden itibaren test yapıyorum ve 11.gün çift çizgi baya belirgin hale geldi sanırım pik yaptı o gün öncesi o gün ve bir gün sonra sı ilişki oldu sizce tutmusmudur ve pik günü mi önemli çatlaması ne demek ?

Eklentiler

• 0855163F-2465-492E-B9E6-69A69A9063C8.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 1.378
Evet 11. Gün pik olmuş 12. Günde çatlama olmuş yumurta çatlama olduktan sonra dölleme gerçekleştirebilir yani senin için önemli olan gün 12. Gün. Ama o günden önceki ve sonraki günlerde sperm ölmediği için dölleme olur yani gunleri güzel degerlendirmissin. İnşallah tutar

En sonda ki bugun yaptığım test çatladıysa artık denemeyi bırakmalımıyız hala şansımız varmıdır sizce sizlerin nasıl oldu pik günü mü ilişki oldu sonrası mı hamile kalabildiniz mi :)

En sonda ki bugun yaptığım test çatladıysa artık denemeyi bırakmalımıyız hala şansımız varmıdır sizce sizlerin nasıl oldu pik günü mü ilişki oldu sonrası mı hamile kalabildiniz mi :)
Ben 5 gün üst üste değerlendirmiştim yumurtlama görünce daha çok üzerine düştük yumurtlama gününü çatlama gününü ve çatlama gününden sonraki 3 günü değerlendirdik. Zaten çatlama olduktan sonra 24-36 saat yumurta canlılığını koruyo diye biliyorum o yüzden catlamadan sonraki 2 3 günü de degerlendirebilirsin

Merhaba arkadaşlar. Dün ve bugün yaptığım ovulasyon testlerim bu şekilde. Dün ve bugün adetten itibaren 11 ve 12.günlerdi. Sanki bugün biraz daha belirginleşmiş. Mavi fonlu olan bugününki. Bugün pik mi olmuş sizce? Bir de 14.günden itibaren fazlan yumurtlama oluyor diyorlar. Bu biraz erken değil mi?

Eklentiler

• 057D01DA-F560-4B1D-A0CF-281B7BDC44B2.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 743
  • 03A51EFA-FF21-4F66-A892-05DC20AB448F.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 434
Merhaba canım mavi olan Bugün ki pik benimde bu şekilde 11. Gün pik olmuştu. Her bayanın adet döngüsü Farklı 20 günün altında adet döngüsü varsa doktorun görmesi gerekli diyorlar 14.gün standart 28 güne göre hesapladığı iÇin deniyor

Canım normalde benim adetim hep düzenli olur. 30 günde bir şeklinde. Takvim uygulaması kullanıyorum. Ona göre yumurtlama tarihim 3 haziran. Ovulasyon testini de yeni yapmaya başladım. Bana kalsa takvime göre ilişki planlaması yapacaktım. Yumurtlamama göre ne kadar farklıymış. Gerçekten herkesin bu testleri yapması şart gibi. Aydan aya da değişkenlik gösteriyorsa bi de ohoo. Mavili olanı bugün 14.50 gibi yapmıştım. Dışardaydım eve yeni geldim. Şimdi yaptığım testte saat olayına dikkat etmedim. 1 saat önceye kadar falan sıvı aldım ona çok dikkat etmedim. Ama yine de merak ettim acaba öyle mi çıkacak diye 21.40 itibariyle yaptığım test de bu şekilde. Ben şimdi nasıl değerlendirme yapmalıyım? Yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım? Bu süreçte ne olacak?

Eklentiler

• 4D9CEEC4-7B99-4A58-A2E1-C08C65E4C032.webp
    123,9 KB · Görüntüleme: 621
Evet genel de takvim ile testler aynı olmuyor diyorlar bende araştırmalar sonucu testler daha mantıklı geldi ve gerçekten hamilelik düşünen herkesin testlerden yapması lazım kesinlikle… Bugünden itibaren değerlendirilmesi iyi olur bazı insanlar da bu çift çizgi 2-3 gün belirgin olabiliyormuş benim yarısı gün silikleşti.. silikleşmesinin nedeni yumurtanın çatladıgını gösteriyle 12-24 saat canlı kalıyor :)

Çok teşekkür ederim canım benim

Yumurtlama olmuş mu ovülasyon testine bakar mısınız kızlar

Eklentiler

• image.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…