• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi acil yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merviskvk

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
176
En iyi cevaplar
1
63
18
33
Slm kizlar ben dusuk yaptim 5 ekimde normalde adet gunum yarin ama dusuk sebebiyle gecikir diye bekliyordum ki az once aklima geldi ovulasyon testi yaptim sonuc bu sizce bugun yumurtlama gunum mu bugun iliskiye girsek gebelik olabilir mi ?
229196B6-D1DB-4AF5-A62D-C8BDCB307969.webp

Slm kizlar ben dusuk yaptim 5 ekimde normalde adet gunum yarin ama dusuk sebebiyle gecikir diye bekliyordum ki az once aklima geldi ovulasyon testi yaptim sonuc bu sizce bugun yumurtlama gunum mu bugun iliskiye girsek gebelik olabilir mi ? Eki Görüntüle 2942676
Gebelik testi varsa yapsan

Slm kizlar ben dusuk yaptim 5 ekimde normalde adet gunum yarin ama dusuk sebebiyle gecikir diye bekliyordum ki az once aklima geldi ovulasyon testi yaptim sonuc bu sizce bugun yumurtlama gunum mu bugun iliskiye girsek gebelik olabilir mi ? Eki Görüntüle 2942676
Evet cnm yumutlama 3gub degerlendir

Ama bu ovulasyon testi gebelik olmasi icin yumurtlama gunumu ogrenmeye calisiyordum ki sonuc pozitif cikit yani tam da bugun mu dogrumu?

Back
X