- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 103
- 32
- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
Cok iyi canimmm devam et sen insallah olur kismetEdicem edicem bak bi arkadas banada öyle oldu yasmıs
Belki bikaç güne benimde pik olur
İlk defa yapınca bilemedim telas yaptım hiç bişey göremeyince
Filmimde iyi çıktı kuzu hafif sola dönüklük varmıs ama o çok önemsiz dedi
Tüpler falan gayet açık çok iyi dedi doktor
Biz dün eşimin sperm değerleri iyi olmasına rağmen bi tarafın dördüncü bi tarafın ikinci derecede varikosel oduğunu öğrendikbakma moralim bozukta aslında
Ama yinede suan bu değerlerle normal kişilere göre yüzde 50 de olsa sansınız var dedi doktor gebelik olur dedi
O yüzden tam denk getirebilirizde insallah olur bu ay
İnsallah kuzuCok iyi canimmm devam et sen insallah olur kismet
gorursun tabiki boyle hatali cikinca baska.bi testle dvm et bence. 2. kullandigimda cok geldi basima. hadi guzel haberlerle insOnlardan aldım bende
Yoksa çok pahalı oluyodu
Bende ordan toplu aldım ama bakalım bi devam edicem
Bakarsın görürüz kırmızıyı ilerleyen günlerde =)
canim testinin markasi nedir benimde bu sekilde cikiyorda ama net belli oluyor bende t bordomsu oluyor kipkirmiziKızlar Merhaba,
geçen ay 14.15 te yumurtalamam olmuştu. dün 11.günüm ve ovuslasyon testim aşağıdaki gibi çıktı. bugün de koyu ama muallakta kaldım. dünü değerlendirdik ama testin t çizgisinin bir tarafı pembemsi bir tarafı koyu testi böyle olan var mı? geçen ay da aynı şekilde çıkmıştı. Yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 2698366 Eki Görüntüle 2698367
canim 2 gunmu yumurtlaman oldu yoksa ben mi yanlis goruyorum pco hastasimisin birdeMerhaba kızlar benimde bugun pik oldu bugun sabah aksam iki test yaptım 26 eylül regli günüm 30 eylülde başladım teste bazı günler sabah aksam yaptım ve 6 tane daha testim var pik oldu artık 6 gün daha birer tane yapıcam inşallah olur bugun degerlendirdim yarın degerlendirip bir gün ara verip bi sonraki günüde değerlendircem bu arada bende bu ay rahim filmi cekildim yapısıkmıs ama acıldı şükür ve bugun 17 günde cizgi koyulaştı yunurtlama 18 19 u bulcak 14 güne takılmayın bende düzenli 30 günde bir regli olan biriyim
bende adet başlangıcından itibaren 15. Gün gördüm yumurtlamayıBu ay ovulasyon testi yapim dedim
Adet başlangıcından itibaren 12 inci gün bugün
Testte hiç çizgi çıkmadı
O son iki teste bugun yaptım biri sabah biri aksam pco yok bende ikizlerim var simdi bidaha istiyorumcanim 2 gunmu yumurtlaman oldu yoksa ben mi yanlis goruyorum pco hastasimisin birde
anladim canim allah nasip etsin insallah bir kez daha anne olmayiO son iki teste bugun yaptım biri sabah biri aksam pco yok bende ikizlerim var simdi bidaha istiyorum
İnşallah canım yaşım 29 inşallah hayırlısı neyse o olsun allahım herkeze nasip etsinanladim canim allah nasip etsin insallah bir kez daha anne olmayi
yapisiklik neden kaynakli canim bir kez tutmus hamilelik dogum sonrasi olusan bi yapisiklikmi vardi yada dusukden dolayimi olustu yapisiklikİkizlerim tek yumurta tek korunmasız ilişkide oldu ama şimdi iki aydır denedim olmadı bu ay rahim filmi cekildim yapışlık varmış acıldı ilk deneme oldu bakalım inşallah tutar. 15 gün sonra belli olur
yasiniz daha cok genc olur insallah allah gonlunuze gore versinİnşallah canım yaşım 29 inşallah hayırlısı neyse o olsun allahım herkeze nasip etsin
Enfeksiyon düşük kürtaj sonradan oluşabiliyor anatomik birazda ben kolay enfeksiyon kapıyorumyapisiklik neden kaynakli canim bir kez tutmus hamilelik dogum sonrasi olusan bi yapisiklikmi vardi yada dusukden dolayimi olustu yapisiklik
İkizlerim henüz 3.5 yaşında ama eşim benim yılda 6 ay yurtdısında yabancı işler vs ben burda cocuklarla, cocukları cok seviyorum yardımcımda var saolsun yani Allahın nasip ettiği kadar istiyorum inşallah herkez deli diyor onlara bakmak dünyanın en güzel şeyi kardeşler olsunlaryasiniz daha cok genc olur insallah allah gonlunuze gore versinikizlerden sonrada buyuk cesaret bu arada sanirim onlar baya buyuduler artik☺
Adet dongun kac gun daha pik olmamis devam et yapmaya
Şimdi böyle yumurta çatlamış demek mi bu2 gün önce böyleydi
Evet canım çatlamış bugünü de değerlendirinŞimdi böyle yumurta çatlamış demek mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?