Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamzelihaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
980
-73
18
47
Dün ovulasyon testi yaptım .t cizgisi koyulaşmaya başlamıştı ama c çizgisinden hala bir tık açıktı. Bugün daha kirmizilasmistir pike yaklaştığını görürüm diye yaptım ama silinmiş iyice. Piki görmeden neden siliklesti anlamıyorum. 3 gün boyunca gitgide koyulaşıp pik yapardı .

Dün ovulasyon testi yaptım .t cizgisi koyulaşmaya başlamıştı ama c çizgisinden hala bir tık açıktı. Bugün daha kirmizilasmistir pike yaklaştığını görürüm diye yaptım ama silinmiş iyice. Piki görmeden neden siliklesti anlamıyorum. 3 gün boyunca gitgide koyulaşıp pik yapardı .
dun kacta yapmistin koyu gordugunde? Gunduzse aksamina piklesmistir belki dedim

Her ay pik yapmıyor bazı aylar pik yapmadan çatlama görebilirsin. Iki çizgi aynı koyuluktaysa ya da çok yakınsa birbirine zaten hemen değerlendirmen gerek yumurtlama habercisi olduğu için ertesi gün şansına pikte olabilir tamamende silinebilir süpriz ne olucağı...

20210701_204235.webp

Dün bundan iki derece daha koyuydu ama yeterli gelmedi
Degerlendirdiysen sorun yok. Bazı aylar çok kısa sürüyor.. sen nasıl anlayabilirsin takvime göre yumurtlama gunlerindeysen 13 14 günler anlaki yumurtlama yaklaşmış testte yapsan hep gün aşırı git ki silinse bile kaçırmazsın ama koyu olmasını beklersen ilişkide olmazsa birden silinir kaçırırsın..Bu çatlamış o zaman dün daha koyuysa

Degerlendirdiysen sorun yok. Bazı aylar çok kısa sürüyor.. sen nasıl anlayabilirsin takvime göre yumurtlama gunlerindeysen 13 14 günler anlaki yumurtlama yaklaşmış testte yapsan hep gün aşırı git ki silinse bile kaçırmazsın ama koyu olmasını beklersen ilişkide olmazsa birden silinir kaçırırsın..Bu çatlamış o zaman dün daha koyuysa
Takvime göre daha 3 gün var yumurtlamaya. Normalde takvimden 1 gün sapabiliyordu ama düzenliydi.son birkaç aydır yumurtlama piki göremiyorum. Yada kaçıyor bilmiyorum

Takvime göre daha 3 gün var yumurtlamaya. Normalde takvimden 1 gün sapabiliyordu ama düzenliydi.son birkaç aydır yumurtlama piki göremiyorum. Yada kaçıyor bilmiyorum
Şuan tek yapıcağın bu geceyi değerlendirmek. Ve yumurtlama günlerin bitene kadar tahmini 15 16.gün teste ve gün aşırı ilişkiye devam etmek. Eğer pik görürsen 2 gün üst üste yaparsın görmezsende 17. Güne kadar gün aşırı devam et. Aklında soru işareti kalmaz. Adet olunca geri 14 gün dön o zaman çıkar hangi gün yumurtladiğın

Bugün adetimin 11.günü . Normalde dokuzuncu gün yavaş yavaş koyulaşma başlar ondördüncü veya onbeşinci gün yumurtlarım. Hiç iz yok dünkü koyulaşma dışında. O da tam bile değildi

Aynısını bende yaşadım dün hafif koyuydu bugün pik olur diye düşündüm ama çok silikti bende pek birşey anlamadım ama ne olur ne olmaz diye değerlendiricem bugünü yinede

Aynısını bende yaşadım dün hafif koyuydu bugün pik olur diye düşündüm ama çok silikti bende pek birşey anlamadım ama ne olur ne olmaz diye değerlendiricem bugünü yinede
iyi olur.cunku piki görmeden hamile kalanlar oldu burada.illa yumurtlamadik değil. Benim tüp bebek tedavimden sonra böyle oldu.gelecek ay doktora takip yaptıracağım artık. Neden piki görmediğimi yumurtanın çatlayıp catlamadigini anlarım

Benim adetim duzensiz.32-34hatta bazen 40gunfe bi adet oluyorum.12ci gunden yapiyorum ovulasyon testini.ama koyulasmadi.bu sanki koyu gibi acaba yumurtlama olmusmu??

Eklentiler

• IMG_20210712_130345.webp
    IMG_20210712_130345.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 39
Back
X