Ve bugün adet ağrısı gibi karın ağrım var ara araMerhaba arkadaşlar adetim 31 ocakta bitti. Ovulasyona başladım bugün baya kpyu çıktı normale göre ama emin olamadım sizce yumurtlama günümü ? ( adetim düzensiz ve polikistik over olabilir dedi dr )
Bende aynı şeyleri yaşadım pcos var ayın 31 inde t cye yakin koyu idi sonra siliklesti beyaz ve şeffaf akıntı kasık sgri oldu olabilmesi mümkün mü bilmiyorum ama yumurtladim testte yeteri kadar koyu olmadıVe bugün adet ağrısı gibi karın ağrım var ara ara
Hmm yeni mi oldu sizdedeBende aynı şeyleri yaşadım pcos var ayın 31 inde t cye yakin koyu idi sonra siliklesti beyaz ve şeffaf akıntı kasık sgri oldu olabilmesi mümkün mü bilmiyorum ama yumurtladim testte yeteri kadar koyu olmadı
Evet adetim bittiğinden beri düzenli test yaptım aynı saatte ama bir tanesi koyu oldu sonra geri silik devam etti ben muhtemelen yumurtladim diye düşünüyorumHmm yeni mi oldu sizdede
teste devam edin yumurtlama tam sayılmaz bu yarına daha da koyulaşacaktır olgunluğa gelinceMerhaba arkadaşlar adetim 31 ocakta bitti. Ovulasyona başladım bugün baya kpyu çıktı normale göre ama emin olamadım sizce yumurtlama günümü ? ( adetim düzensiz ve polikistik over olabilir dedi dr )
Hmm tamam teşekkürlerteste devam edin yumurtlama tam sayılmaz bu yarına daha da koyulaşacaktır olgunluğa gelince
HmmEvet adetim bittiğinden beri düzenli test yaptım aynı saatte ama bir tanesi koyu oldu sonra geri silik devam etti ben muhtemelen yumurtladim diye düşünüyorum
Yani 31 de gördüm ama bilmediğim için sadece 1 ini degerlendirdim subatinHmmevet belkide. Değerlendirmişmiydiniz
Bir gebenin günlüğü testinden yaptım ama.degistirecem sanırımYani 31 de gördüm ama bilmediğim için sadece 1 ini degerlendirdim subatin
bugünü de değerlendirin sizHmm tamam teşekkürler
Benimkinede bakar mısınız bu günden sonra hiç geri renk gelmedi.sizde yumurtlama olmuş olabilir mi o gün bende ilk defa kullandım bu testlerdenteste devam edin yumurtlama tam sayılmaz bu yarına daha da koyulaşacaktır olgunluğa gelince
Ben innovita kullanıyorum bu ay başladıöBenimkinede bakar mısınız bu günden sonra hiç geri renk gelmedi.sizde yumurtlama olmuş olabilir mi o gün bende ilk defa kullandım bu testlerden
henüz bir yumurtlama yok devam edin günde bir kere ve 2 saat önce sıvı alımını kesmeyi ihmal etmeyin adetinize ne kadar varBenimkinede bakar mısınız bu günden sonra hiç geri renk gelmedi.sizde yumurtlama olmuş olabilir mi o gün bende ilk defa kullandım bu testlerden
Sürekli düzenli olan biri değilim ama ortalama bir ay diyebiliriz son adetim 15 ocakhenüz bir yumurtlama yok devam edin günde bir kere ve 2 saat önce sıvı alımını kesmeyi ihmal etmeyin adetinize ne kadar var
Tekrar merhaba gece benim için baya kötüydü inanılmaz bi ateş basması oldu içimde. Ayaklarımdan bile hissediyordum. Normalde gece üşürüm hırka giyerim şuan üstüm falan açık yattım. Sık sık uyandım ve terlemw oldu Yumurtlama belirtisi olabilir mi bilginiz var mıteste devam edin yumurtlama tam sayılmaz bu yarına daha da koyulaşacaktır olgunluğa gelince
evet yumurtlama dönemi vücut ısısı yükseliyor ama test yaparak emin olabilirsinizTekrar merhaba gece benim için baya kötüydü inanılmaz bi ateş basması oldu içimde. Ayaklarımdan bile hissediyordum. Normalde gece üşürüm hırka giyerim şuan üstüm falan açık yattım. Sık sık uyandım ve terlemw oldu Yumurtlama belirtisi olabilir mi bilginiz var mı
bazı aylar yumurtlama oluşmaya biliyor bilginiz olsun ama endişe etmeyin devam edin teste gününüz daha varSürekli düzenli olan biri değilim ama ortalama bir ay diyebiliriz son adetim 15 ocak
Tamam teşekkürlerbazı aylar yumurtlama oluşmaya biliyor bilginiz olsun ama endişe etmeyin devam edin teste gününüz daha var
rica ederimTamam teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?