Ovulasyon testi acil

msenaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2023
113
19
18
25
Merhaba arkadaşlar adetim 31 ocakta bitti. Ovulasyona başladım bugün baya kpyu çıktı normale göre ama emin olamadım sizce yumurtlama günümü ? ( adetim düzensiz ve polikistik over olabilir dedi dr )

Eklentiler

• 868669DE-F8D0-4969-AC00-0B8C0CD75957.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba arkadaşlar adetim 31 ocakta bitti. Ovulasyona başladım bugün baya kpyu çıktı normale göre ama emin olamadım sizce yumurtlama günümü ? ( adetim düzensiz ve polikistik over olabilir dedi dr )
Ve bugün adet ağrısı gibi karın ağrım var ara ara

Ve bugün adet ağrısı gibi karın ağrım var ara ara
Bende aynı şeyleri yaşadım pcos var ayın 31 inde t cye yakin koyu idi sonra siliklesti beyaz ve şeffaf akıntı kasık sgri oldu olabilmesi mümkün mü bilmiyorum ama yumurtladim testte yeteri kadar koyu olmadı

teste devam edin yumurtlama tam sayılmaz bu yarına daha da koyulaşacaktır olgunluğa gelince

teste devam edin yumurtlama tam sayılmaz bu yarına daha da koyulaşacaktır olgunluğa gelince
Benimkinede bakar mısınız bu günden sonra hiç geri renk gelmedi.sizde yumurtlama olmuş olabilir mi o gün bende ilk defa kullandım bu testlerden

Eklentiler

• IMG_20240202_141033.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20240131-WA0000.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 69
Benimkinede bakar mısınız bu günden sonra hiç geri renk gelmedi.sizde yumurtlama olmuş olabilir mi o gün bende ilk defa kullandım bu testlerden
henüz bir yumurtlama yok devam edin günde bir kere ve 2 saat önce sıvı alımını kesmeyi ihmal etmeyin adetinize ne kadar var

Tekrar merhaba gece benim için baya kötüydü inanılmaz bi ateş basması oldu içimde. Ayaklarımdan bile hissediyordum. Normalde gece üşürüm hırka giyerim şuan üstüm falan açık yattım. Sık sık uyandım ve terlemw oldu Yumurtlama belirtisi olabilir mi bilginiz var mı

evet yumurtlama dönemi vücut ısısı yükseliyor ama test yaparak emin olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…