Sanmıyorum ilk testi adetimin son günü yapmaya başladımGebelik olabilir mi acaba çoktan çatlaması gerekmez miydi çok koyu çıkmış peşpeşe
Hayır amh düşük fsh yüksek .geçen ay tüp bebek denedik olmadı bi kaç ay normal yolla denemek istedimPko mu var
Ilginç genelde pko olunca böyle pik benzeri cok çıkıyo.Hayır amh düşük fsh yüksek .geçen ay tüp bebek denedik olmadı bi kaç ay normal yolla denemek istedim
Ilginç genelde pko olunca böyle pik benzeri cok çıkıyo.
Normalde böyle olmazmı ben çok anlamıyorum daIlginç genelde pko olunca böyle pik benzeri cok çıkıyo.
Sanmıyorum ilk testi adetimin son günü yapmaya başladım
Ben kaset test kullandım hep onlar daha net bence bu striplerle çubukları çok da anlayamıyorum.Normalde böyle olmazmı ben çok anlamıyorum da
Yani çatlama olmamış....ama olur devam etEki Görüntüle 3048196 yumurtam çatlamışmı banamı öyle geliyo .Bu durumda ne zaman ilişki olması lazım.Şimdiden teşekkür ederim
Yokmuş. Belki kist filan olabilir.
Bunları kullandım çok memnunum benBen kaset test kullandım hep onlar daha net bence bu striplerle çubukları çok da anlayamıyorum.
M i h r a bi bakar mısın?
O da yoktu son doktor kontrolünde.Zaten tüp bebek sonucu negatifi gördüm ertesi gün adet oldum ve adetin son günü başladım bu testi yapmayaYokmuş. Belki kist filan olabilir.
Bir hafyada da zaten hemen kist olmaz adetten sonra. Ay ben bilemedim valla. Siz devam edin yapmaya kafanız çok karışıyorsa gün aşıri birlikteliğe devam edin. Yunurtlama nasılsa yakalanır ben de tüp bebek tedavisi gördüm bu testler daha stresliydi bence. Aa çatlama hadi seviselim demek fenaaO da yoktu son doktor kontrolünde.Zaten tüp bebek sonucu negatifi gördüm ertesi gün adet oldum ve adetin son günü başladım bu testi yapmaya
Evet biraz öyleBir hafyada da zaten hemen kist olmaz adetten sonra. Ay ben bilemedim valla. Siz devam edin yapmaya kafanız çok karışıyorsa gün aşıri birlikteliğe devam edin. Yunurtlama nasılsa yakalanır ben de tüp bebek tedavisi gördüm bu testler daha stresliydi bence. Aa çatlama hadi seviselim demek fenaa
Inşallah nasip olsunEvet biraz öyleama bebek için katlancam
İncir kürü yapıyorum zaten.Havuç tüketsene canim su 2 3 gün çatlamamış bencee daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?