Havuç catlama icin ya ondan diyorumİncir kürü yapıyorum zaten.
oruç tutuyorum akşam 6 gibi yapıyorum bu testi neticede uzun bir süre sıvı tüketmiyorum ama bi alakası var mıdır.Havuç tüketsene canim su 2 3 gün çatlamamış bencee daha
bunlar ayrı gunler mı sabah aksam sureklı yaptın mı anlamadım?cunku uzun surmus gıbıNormalde böyle olmazmı ben çok anlamıyorum da
ogleden hemen sonra yapma ıhtımalın varsa bı de oyle dene.oruç tutuyorum akşam 6 gibi yapıyorum bu testi neticede uzun bir süre sıvı tüketmiyorum ama bi alakası var mıdır.
gunduz salgılanan hormon. sabah10 la aksam 8 arası yapıyordum ben :)Bende şimdi yaptım su tüketmeyince wc gelmiyor belli saati varmı
soğuk nevale profilimde sıkıntı var snn yazınınaldına cvp veremiyorum.Ayrı günler akşam 6 gibi yaptım bunları.pazartesi çarşamba ve dün değerlendirdik bugün de sol kasığımda batma varİncir kürü yapıyorum zaten.
soğuk nevale profilimde sıkıntı var snn yazınınaldına cvp veremiyorum.Ayrı günler akşam 6 gibi yaptım bunları.pazartesi çarşamba ve dün değerlendirdik bugün de sol kasığımda batma varogleden hemen sonra yapma ıhtımalın varsa bı de oyle dene.
gunduz salgılanan hormon. sabah10 la aksam 8 arası yapıyordum ben :)
ilk idrar dışında akşam 10 a kadar yapılabileceği söyleniyo.Bende şimdi yaptım su tüketmeyince wc gelmiyor belli saati varmı
yukardan aşağı sıralıA ayhnisa Merhaba, testleri altan saydığımızda 4. Test de çatlama olmuş canım. Çatladıgı günü değerlendirdiysen çok iyi yinede çok stres yapmadan gün aşırı değerlendirmeye devam edin derim
Eki Görüntüle 3048353
:) içinde havuç suyuda var incir kürünün. Ayrıcamı havuç suyu yapıp içeyimHavuç catlama icin ya ondan diyorum
Canım şuanda pik durumda yumurtluyorsunyukardan aşağı sıralı
Beril bakabilir misin acaba bugün daha silik sanki kafam karıştıA ayhnisa Merhaba, testleri altan saydığımızda 4. Test de çatlama olmuş canım. Çatladıgı günü değerlendirdiysen çok iyi yinede çok stres yapmadan gün aşırı değerlendirmeye devam edin derim
Eki Görüntüle 3048353
Canım anca girebildim foruma biraz geç görmüş oldum mesajınıBeril bakabilir misin acaba bugün daha silik sanki kafam karıştı
Bende öyle düşündüm.evet ilişki oldu.hayırlısı artık.Canım anca girebildim foruma biraz geç görmüş oldum mesajını
15 nisan da yapılan son testte çizgi silikleşmeye başlamış yani yumurta çatlamış. önceki testler de tam yumurtladıgın yakalmıştın zaten. Çatladıgında ilişki olması iyi olur çünlü sperm yumurtayı döllemesi daha kolaydır. İlişki olmuştur umarım ?
T Tuna umut bakın bu testlerim.Eki Görüntüle 3048196 yumurtam çatlamışmı banamı öyle geliyo .Bu durumda ne zaman ilişki olması lazım.Şimdiden teşekkür ederim
Henüz çatlama olmamış sanırım 3 gündür yumurtlama var gibi ama tamda emin değilim inanın
İşte bnde böyle anlam veremedim.Henüz çatlama olmamış sanırım 3 gündür yumurtlama var gibi ama tamda emin değilim inanın
Canım anca girebildim foruma biraz geç görmüş oldum mesajını
15 nisan da yapılan son testte çizgi silikleşmeye başlamış yani yumurta çatlamış. önceki testler de tam yumurtladıgın yakalmıştın zaten. Çatladıgında ilişki olması iyi olur çünlü sperm yumurtayı döllemesi daha kolaydır. İlişki olmuştur umarım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?