Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi acill!!!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A ayhnisa Merhaba, testleri altan saydığımızda 4. Test de çatlama olmuş canım. Çatladıgı günü değerlendirdiysen çok iyi yinede çok stres yapmadan gün aşırı değerlendirmeye devam edin derim

Bende şimdi yaptım su tüketmeyince wc gelmiyor belli saati varmı

oruç tutuyorum akşam 6 gibi yapıyorum bu testi neticede uzun bir süre sıvı tüketmiyorum ama bi alakası var mıdır.
ogleden hemen sonra yapma ıhtımalın varsa bı de oyle dene.
Bende şimdi yaptım su tüketmeyince wc gelmiyor belli saati varmı
gunduz salgılanan hormon. sabah10 la aksam 8 arası yapıyordum ben :)

İncir kürü yapıyorum zaten.
soğuk nevale profilimde sıkıntı var snn yazınınaldına cvp veremiyorum.Ayrı günler akşam 6 gibi yaptım bunları.pazartesi çarşamba ve dün değerlendirdik bugün de sol kasığımda batma var

ogleden hemen sonra yapma ıhtımalın varsa bı de oyle dene.

gunduz salgılanan hormon. sabah10 la aksam 8 arası yapıyordum ben :)
soğuk nevale profilimde sıkıntı var snn yazınınaldına cvp veremiyorum.Ayrı günler akşam 6 gibi yaptım bunları.pazartesi çarşamba ve dün değerlendirdik bugün de sol kasığımda batma var

hangi günleri değerlendirmem lazım şimdi.çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Eklentiler

• IMG20220415192659.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 29
Beril bakabilir misin acaba bugün daha silik sanki kafam karıştı
Canım anca girebildim foruma biraz geç görmüş oldum mesajını
15 nisan da yapılan son testte çizgi silikleşmeye başlamış yani yumurta çatlamış. önceki testler de tam yumurtladıgın yakalmıştın zaten. Çatladıgında ilişki olması iyi olur çünlü sperm yumurtayı döllemesi daha kolaydır. İlişki olmuştur umarım ?

Bende öyle düşündüm.evet ilişki oldu.hayırlısı artık.

Eklentiler

• 16503950134262478259206502756047.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…