sureklı sabah yapıosan 14. u aksamı pıklemıs olabılır mısın kı?? bunlar hep ılk ıdrar mı?Kızlar bu Ne demek ya bu testin daha koyu cıkması gerekmıyomuydu son olanın delırcem
Dımı cunkı yumurta olsa koyuluk anlasılırdı takvime gorede ıkı gunum varMerak etme normal bence, daha zamani gelmemis, test yapmaya devam et
30 gunde bir adet oluyordum erkenden olmuyorum ne ara olduda catladı bıde olsa anlardık dımı kacırmadım dımıDımı cunkı yumurta olsa koyuluk anlasılırdı takvime gorede ıkı gunum var
Hep aksam yedı sekiz yapıyorum yakalardımsureklı sabah yapıosan 14. u aksamı pıklemıs olabılır mısın kı?? bunlar hep ılk ıdrar mı?
Evet anlasilirdi, ben ilk defa denedim tecrübeli değilim ama senin testlerin gibi olmustu. emin olamadim test yapmaya devam ettim ve pik gününde T cizgisi hemen ilk saniyede kipkirmizi olduDımı cunkı yumurta olsa koyuluk anlasılırdı takvime gorede ıkı gunum var
valla gun ıcınde aldıgın sıvı bıle o ka etkılıyo kı devam edın sız bence :))30 gunde bir adet oluyordum erkenden olmuyorum ne ara olduda catladı bıde olsa anlardık dımı kacırmadım dımı
Dogru sıvı aldım ve gec yaptımvalla gun ıcınde aldıgın sıvı bıle o ka etkılıyo kı devam edın sız bence :))
Yanı bak benim dun soyleydı atım bariz sılıktiEvet anlasilirdi, ben ilk defa denedim tecrübeli değilim ama senin testlerin gibi olmustu. emin olamadim test yapmaya devam ettim ve pik gününde T cizgisi hemen ilk saniyede kipkirmizi oldu
sabah yapsan ya yarın? bugunku eger ıdrar seyreldıgı ıcın az lh olmussa ondan kırmızı cıkmamıssa sabah nasıl cıkar kı? aynı mı oluyo kac saatte degısıyo? onu bılmek cok ıse yarardı su anDogru sıvı aldım ve gec yaptım
Yanı bak benim dun soyleydı atım bariz sılıkti
1-2 güne pik olur gibiDogru sıvı aldım ve gec yaptım
Yanı bak benim dun soyleydı atım bariz sılıkti
Takvime gorede oyle ben catladı sandım nasıl korktum bıde teste aksamları yapıyorum hep1-2 güne pik olur gibi
Sıvıdan olmussa ya yumurtlamıssamsabah yapsan ya yarın? bugunku eger ıdrar seyreldıgı ıcın az lh olmussa ondan kırmızı cıkmamıssa sabah nasıl cıkar kı? aynı mı oluyo kac saatte degısıyo? onu bılmek cok ıse yarardı su an
24 le 36 saat arası yasıyo yumurta.:SSıvıdan olmussa ya yumurtlamıssam
Cok sıtrese gırdım nolur yardım edinSıvıdan olmussa ya yumurtlamıssam
Ozaman sorun yok dımı suan24 le 36 saat arası yasıyo yumurta.:S
ılla o gunu mu degerlendırıyodunuz? ben o haftayı gun asırı degerlendırıyorum genelde bugunu degerlendırmenın sıze bı zararı olcak mı?Ozaman sorun yok dımı suan
Ozaman sorun yok dımı24 le 36 saat arası yasıyo yumurta.:S
Yokta cifti gorunce hergun lazım uc dort gun ondanılla o gunu mu degerlendırıyodunuz? ben o haftayı gun asırı degerlendırıyorum genelde bugunu degerlendırmenın sıze bı zararı olcak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?